Fanola No Yellow Blue Lightener - práškový zesvětlovač 450g
Popis
Fanola No Yellow Blue Lightener – práškový zesvětlovač 450 g
Pro zesvětlení vlasů se vyplatí používat profesionální zesvětlovače, které vám umožní získat jasnou, čistou barvu pramenů. Díky tomu se vyhneme nežádoucím odleskům a budeme se moci dlouho těšit z pěkné barvy pramenů.
Fanola No Yellow Blue Lightener – pudrový odbarvovač je přípravek určený pro barvené vlasy s velmi jemnou strukturou. Produkt obsahuje přírodní „osmo protector“ , technologii, která zabraňuje dehydrataci proteinové struktury a zlepšuje strukturu vlasů. Modrý pigment minimalizuje tvorbu teplých odstínů na vlasech, díky čemuž je možné získat čistou, studenou barvu. Produkt rozjasní až o 7 tónů.
Výhody použití Fanola No Yellow Blue Lightener:
- zabraňuje dehydrataci v proteinové struktuře;
- zlepšuje strukturu vlasů;
- minimalizuje tvorbu teplých odstínů;
- pomáhá získat čistou, jasnou barvu;
- rozjasní až o 7 tónů.
Návod k použití:
- Používejte jednorázové rukavice a nechte je nasazené při přípravě, nanášení a smývání rozjasňovače.
- Obal prohněteme prsty, aby se účinné látky promíchaly.
- Odměřte příslušné množství produktu (od 20 do 50 g).
- Přidejte oxidační emulzi Fanola OXY (poměr 1 + 2).
- Vše smíchejte v nekovové nádobě, naneste na vlasy a nechte působit, dokud nedosáhnete požadovaného zesvětlujícího efektu (ne však déle než 45 minut).
- Neaplikujte přípravek na pokožku.
- Doporučuje se ochranný krém.
- Po uplynutí doporučené doby vlasy důkladně opláchněte a umyjte šamponem.
Poznámka: Rozjasňovač by se neměl nanášet na citlivou, podrážděnou nebo poškozenou pokožku. Nepoužívejte k zesvětlení řas a obočí. Nepoužívejte k jinému účelu než k zesvětlení vlasů. Vyhněte se kontaktu s očima a obličejem. Test citlivosti by měl být proveden 48 hodin před aplikací.
Složení:
Křemičitan sodný, hydroxid hořečnatý, kaolin, persíran amonný, persíran sodný, metakřemičitan sodný, guma Cyamopsis tetragonoloba / guma Cyamopsis tetragonoloba (guarová), disodná sůl EDTA, CI 77007 / ultramaríny, betain