Mayle Peter: Znovu Provence
Mayle Peter: Znovu Provence
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Třetí část volné trilogie vyprávění o životě a příhodách na jihu Francie, vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně.
Celý popis
Sleva 10 %
299 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
269 Kč
Zboží od:
Multiland
Sleva 10 %
299 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
269 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
2.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
2.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Žánr: beletrie, romantické
Nosič: CD MP3
Interpret: Soukup Pavel
Autor: Mayle Peter
Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně.
Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie. Místní starousedlíci, jakoby navzdory modernímu světu, stále ještě žijí přirozeným tempem ročních období, radují se z dobrého jídla a vína, a i když ve skutečnosti možná ani tady neexistuje ideální vesnice, přece nalezneme řadu zcela zvláštních důvodů, proč si Provence oblíbit.
Rok vydání : 2017
Celková délka : 8 hodin a 50 minut
Skladby
Znovu Provence (Encore Provence) |
Opravené první dojmy, část 1 |
Opravené první dojmy, část 2 |
Opravené první dojmy, část 3 |
Opravené první dojmy, část 4 |
Nevyřešený případ vraždy pohledného řezníka, část 1 |
Nevyřešený případ vraždy pohledného řezníka, část 2 |
Nevyřešený případ vraždy pohledného řezníka, část 3 |
Nevyřešený případ vraždy pohledného řezníka, část 4 |
Redaktor z New York Times, který píše o restauracích, učinil překvapující objev : Provence nikdy neexistovala, část 1 |
Redaktor z New York Times, který píše o restauracích, učinil překvapující objev : Provence nikdy neexistovala, část 2 |
Redaktor z New York Times, který píše o restauracích, učinil překvapující objev : Provence nikdy neexistovala, část 3 |
Recept na ideální vesnici, část 1 |
Recept na ideální vesnici, část 2 |
Recept na ideální vesnici, část 3 |
Recept na ideální vesnici, část 4 |
Zcela zvláštní důvody, proč si Provence oblíbit, část 1 |
Zcela zvláštní důvody, proč si Provence oblíbit, část 2 |
Zcela zvláštní důvody, proč si Provence oblíbit, část 3 |
Průvodce po Marseille pro začátečníky, část 1 |
Průvodce po Marseille pro začátečníky, část 2 |
Průvodce po Marseille pro začátečníky, část 3 |
Jak se stát nosem, část 1 |
Jak se stát nosem, část 2 |
Jak se stát nosem, část 3 |
Jak se stát nosem, část 4 |
Pátrání po perfektní vývrtce, část 1 |
Pátrání po perfektní vývrtce, část 2 |
Pátrání po perfektní vývrtce, část 3 |
Pátrání po perfektní vývrtce, část 4 |
Osm způsobů, jak strávit letní odpoledne |
Sedadlo v první řadě a hra v boules, část 1 |
Sedadlo v první řadě a hra v boules, část 2 |
Sedadlo v první řadě a hra v boules, část 3 |
Sedadlo v první řadě a hra v boules, část 4 |
Sedadlo v první řadě a hra v boules, část 5 |
Genetické účinky 2000 let Foie Gras, část 1 |
Genetické účinky 2000 let Foie Gras, část 2 |
Genetické účinky 2000 let Foie Gras, část 3 |
Objevení oleje, část 1 |
Objevení oleje, část 2 |
Objevení oleje, část 3 |
V pátek ráno v Carpentras, část 1 |
V pátek ráno v Carpentras, část 2 |
V pátek ráno v Carpentras, část 3 |
Rozený zahradník a černá rajčata, část 1 |
Rozený zahradník a černá rajčata, část 2 |
Rozený zahradník a černá rajčata, část 3 |
P.S |