Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Hmotnost
Druh kávy
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Země původu obilí: Brazílie / Keňa Způsob zpracování: Hodnocení v pohárech: 84 / 86,5 bodů.
Momentálně nedostupné
Káva, kterou bychom s Vámi rádi oslavili 15. výročí založení mamacoffee. Hledali jsme něco opravdu speciálního a můžeme s radostí říct, že se nám to povedlo. Anaerobní Honey zpracování je jedinečnou metodou fermentace bez přístupu kyslíku, při které je zanechána část dužiny na kávových zrnech. Výsle
Skladem u partnera
Doporučená příprava
Vhodná na přípravu filtrované kávy
O kávě
Mycí stanice Gatare, první svého druhu v oblasti založená již v roce 2003, se může pochlubit vynikající reputací díky zpracování kávy velmi vysoké kvality. Tato stanice, umístěná v okrese Nyamasheke v západní prov
Skladem u partnera
Země původu zrna: Rwanda / Etiopie Způsob zpracování: Přírodní Hodnocení v šálcích: 84,5 / 87 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda / Etiopie Způsob zpracování: Přírodní Hodnocení v šálcích: 84,5 / 87 bodů.
Momentálně nedostupné
Káva má certifikát kvality ISO 9002 a certifikát ekologického pěstování vydaný institutem Instituto Mediterraneo di Certificatione.
Momentálně nedostupné
Země: Kolumbie Oblast: Medellín Nadmořská výška: 1400 – 1700 m n.
Momentálně nedostupné
Silná, bohatá chuť s intenzivní vůní
můžete mít 2.10. - 3.10.
Země: Kolumbie Oblast: Medellín Nadmořská výška: 1400 – 1700 m n.
Momentálně nedostupné
Káva kterou ocení jako znalci kávy, tak i laici. Vyznačuje se jemnou, ale pikantní chutí s nádechem sladké, pražené čokolády. Robusta z Indie a Arabica z Jižní Ameriky. Má vysoký obsah kofeinu, výrazné tělo a poměrně intenzivní aroma. Její vlastnosti řadí tuto kávu mezi nejpoužívanější na trhu. Jako
můžete mít 3.10. - 7.10.
Hořká verze naší skvělé horké čokolády z kakaových bobů z Papuy-Nové Guiney. Krémová hladká čokoláda doslova přetékající chutí pražených lískových oříšků, a sušeného ovoce s medovou sladkostí a lehkou kořeněností černého pepře.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Zlatá kvalita (italsky qualita oro) této kávy pochází z vybraných zrn Arabiky dovezených z nejlepších plantáží Jižní a Střední Ameriky a Etiopie, které se nacházejí na horských svazích dosahujících nadmořské výšky 2000 metrů.
Momentálně nedostupné