10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 47600528

COFFEEDREAM Káva PANAMA ALTIERI CATTURA - Gramáž: 100g, Typ kávy: Středně jemné mletí - espresso, mocca, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem

COFFEEDREAM Káva PANAMA ALTIERI CATTURA - Gramáž: 100g, Typ kávy: Středně jemné mletí - espresso, mocca, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pražená zrnková káva PANAMA ALTIERI CATTURA – anaerobic, slow dry natural Celý popis
141 Kč
1,41 Kč/g
Zboží od: COFFEEDREAM
141 Kč
1,41 Kč/g
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

27.11.2024 na výdejním místě
27.11.2024 - 28.11.2024 na vaší adrese

Popis

Panama Altieri Cattura – anaerobic, slow dry natural

Druh kávy: 100% arabica

Země původu: Panama

Oblast: Chiriquí, Boquete

Nadmořská výška: 1700 – 2200 m.n.m.

 Zpracování: anaerobická fermentace, slow dry natural (60 denní sušení)

 Odrůda: Caturra

 Pěstitel: Eugene Altieri, Altieri Coffee

Certifikace: microlot

Číslo Lotu: CRN-ASD-RR-100223

Chuťový profil: pistácie, červené bobulové ovoce, smetanové tělo, mléčná čokoláda

 

Panama Altieri Cattura značky Altieri Specialty Coffee je káva výjimečné kvality, a tak jako většina jejich produkce překonává očekávání. Zakladatel společnosti Eugene Altieri spravuje v oblasti Boquete dvě farmy.

Callejón Seco o rozloze 45 hektarů se nachází na úpatí sopky Baru, v chráněné oblasti obklopené lesem, díky čemuž je chuť kávy jedinečná a speciální. Kávové třešně na jejich farmách jsou sklízeny výlučně ručně.

Většina produkce je zpracovávána naturálním způsobem sušením na afrických postelích. Zbývající produkce je zpracovávána mokrým způsobem a experimentálními metodami s využitím procesu fermentace.

Panama Altiery Cattura je káva s jemným smetanovým tělem, sladkými tóny čokolády a pistáciových ořechů doplněná středně – ovocnou aciditou červeného bobulového ovoce vhodná zejména pro alternativní přípravy.

 Zpracována je experimentálním způsobem fermentace s následným pomalým sušením (slow dry) na afrických postelích.