COFFEEDREAM Káva ETIOPIE GUJI ANASORA Gr. 1 - Hmotnost: 1000g, Typ kávy: Velmi jemné mletí - džezva, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem
COFFEEDREAM Káva ETIOPIE GUJI ANASORA Gr. 1 - Hmotnost: 1000g, Typ kávy: Velmi jemné mletí - džezva, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem
Pražená zrnková káva ETIOPIE GUJI ANASORA Gr. 1, NATURAL – MICROLOT
Celý popisPopis
Distributor: Tadesse Edém
Druh kávy: 100% ARABICA Etiopie HEIRLOOM a nativní káva lesního původu
Země: Etiopie
Oblast: GUJI – WOCHO SOLOLO
Metoda zpracování: suchou cestou – sušeno na slunci na vyvýšených stolech
Nadmořská výška pěstování: 1900 – 2000 m.n.m.
Sběr: ruční
Farma – zpracovatelská stanice: ANASORA
Velikost farmy: celkem 167 ha – obdělávaných 95 ha
Roční produkce: 2 x lodní kontejner
Sušení: Sušení na slunci na afrických sušících postelích na pytlovinách. Kávy jsou
v poledne a v noci pokryté kvůli ochraně opětovného absorbování vlhkosti.
Půda: červenohnědá půda
Exportní jednotka: 30kg GrainPRo
Popis
Panství Anasora se nachází v malé komunitě Kebele Wocho Sololo v regionu Guji v jižní Etiopii. Pan Tadesse Edema je pěstitel kávy třetí generace a pochází z velké kávové rodiny, je v Guji stejně známý jako rodina Edema. Jako kávová oblast je Anasora stále relativně nevyužitá. To znamená, že oblast nabízí mladé stromky a dostatek prostoru pro farmáře ke zpracování jejich káv. Pan Tadesse se snaží zajistit a zachovat Anasora jako farmu s budoucností ve výrobě kávy té nejvyšší kvality. Její mikroklima, červenohnědá půda a neznámé původní odrůdy dodávají kávě z farmy Anasora její jedinečné vlastnosti.
Chuť a specifikace: Úžasně přirozená s krémovým a kulatým tělem. Červené bobule, hořkosladké čokoládové tóny a sladkost sušeného ovoce.