Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieVíno
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano ze 45 let starých keřů. Zraje 14 měsíců ve francozských a amerických dubových sudech. Má garnátově červenou bar
můžete mít 1.10. - 2.10.
Bodegas Luis Alegre Crianza 0,75l Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano ze 45 let starých keřů. Fermentace a macerace probíhá na slupkách po dobu 15 d
můžete mít 1.10. - 2.10.
Bodegas Luis Alegre Crianza 0,75l Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano ze 45 let starých keřů. Fermentace a macerace probíhá na slupkách po dobu 15 d
můžete mít 1.10. - 2.10.
Nejlepší ročník v Jumille. Nejlepší sklizeň odrůdy Monastrell. Nejlepší víno z vín Eleny. Nyní jen ochutnat! pouze jednotlive lahve
můžete mít 1.10. - 2.10.
Klasické cihlově červené Barolo. V lahvi je lehký sediment. Krásné aroma z vůní růží, červené třešně, dehtu. Střední plné tělo. Víno má lineární texturu, těsné asertivní taniny a středně nízkou kyselo
můžete mít 1.10. - 2.10.
Italské víno červené – Rustikální směs Sangiovese a Merlot. Rudě červená barva s hloubkou. Můžete cítit sušené brusinky a třešně s kouřovími podtóny. Víno je jasné a živé na vrcholu patra. Odrůda: Sa
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pinot Grigio je víno plné, bohaté extraktem. Má bledě žlutou barvu. Jeho chuť je delikátní a příjemně hebká s perzistujícími tóny ořechů a medu. Víno se dobře hodí k jídlům s houbami, mořskými plody a
můžete mít 1.10. - 2.10.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Montsant, z odrůd Carinena a Garnacha. Zraje 6 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má zářivě červenou barvu, svěží aroma malin, minerálů s tóny grafitu a z
můžete mít 2.10. - 3.10.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůdy Monastrell. Vyrobeno z hroznů starých, nezavlažovaných vinic. Zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má intenzivní temně červenou ba
můžete mít 1.10. - 2.10.
Castello di Cigognola Oltrepo Pavese Brut 'More 2012 je velmi příjemným šumivým vínem, protože vyjadřuje všestranný potenciál pinot noir, strukturovaný a elegantní zároveň. Skvělá klasická metoda, k
můžete mít 1.10. - 2.10.
Růžové víno suché, z vinařské oblasti Navarra, z odrůdy Garnacha. Má světle třešňovou barvu, ovocité aroma s nádechem jahod, zlatých jablek a citrónu, vysokou intenzitu, komplexnost, v chuti je vyváž
můžete mít 1.10. - 2.10.
Růžové šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůdy Garnacha. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje 24–30 měsíců v lahvi. Má světle lososově růžovou barvu, aroma třešní, jahod, jablek
můžete mít 1.10. - 2.10.
Má světle zlatožlutou barvu a jemné a dlouhotrvající perlení. Svěží vůně s harmonickým aroma ovoce zejména jablek, citrusových plodů, meruněk.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Živá světle zlatožlutá barva. Velmi dobře bubliny, které se pomalu vynořují a vytvářejí korunu
můžete mít 2.10. - 3.10.
V elegantním aroma dominuje zralé červené ovoce v kombinaci s vanilkou a opečeným toustem. Víno je komplexní a skvěle odráží charakter Bordeaux.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Barva karmínová. Vůně zajímavá a komplexní, červené ovoce, kořenitá. V chuti jemný počátek se střední perzistencí. karton 6 lahví
můžete mít 1.10. - 2.10.
V roce 1957, hrabě Federico Bossi Fedrigotti byl první, kdo rozpoznal velký potenciál Bordeaux vinice v Trentino a udělal ušlechtilé vinice. Toto ušlechtilé víno je plné vůní lesních plodů a vanilky
můžete mít 1.10. - 2.10.
Víno má hluboký, bylinný, kouřový nádech s vůní zralých červených třešní, fialky a dehtu. Chuť je tvořena z černých třešní, kouře, tabáku, lékořice, sušených bylin a je intenzivní a pružná. Chuť je dl
můžete mít 1.10. - 2.10.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Campo de Borja, z odrůdy Chardonnay. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 16 °C. Má světle žlutou barvu, aroma je ovocité s květinovými tóny, na patře je je
můžete mít 1.10. - 2.10.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Campo de Borja, z odrůdy Garnacha, z hlav rostlin vinné révy 40–50 let starých. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 28 °C v tancích z nerezavějící oceli
můžete mít 1.10. - 2.10.
Červené víno suché, vinařská oblast Campo de Borja, z odrůdy Garnacha, z hlav rostlin vinné révy sto let starých. Zraje 4 měsíce ve francouzských dubových sudech. Barva je jasná třešňově červená, aro
můžete mít 1.10. - 2.10.
Coto de Hayas Garnacha Centenaria 0,75l Víno vyrobené pouze z hroznů Garnacha. Ručně sklizené ze starých vinic, osázené tradičním systémem. Vinice jsou starší než 50 let. Výtažek je menší než 1 kg
můžete mít 1.10. - 2.10.
Coto de Hayas Garnacha Centenaria 0,75l Víno vyrobené pouze z hroznů Garnacha. Ručně sklizené ze starých vinic, osázené tradičním systémem. Vinice jsou starší než 50 let. Výtažek je menší než 1 kg
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ardenza je velmi bohaté rubínovo červené víno. Ovocná chuť vína, třešně a borůvky, s jemnými mineráli a kořeněnou vůní. Příjemně krémová chut' na patře, je dobře prosycená hustými ušlechtilými tříslo
můžete mít 1.10. - 2.10.