Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kurkuma (žlutý kořen) nedominuje pouze směsi curry, nýbrž je zodpovědná za většinu žluté barvy této celosvětově známe curry směsi. Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Sonnentor nabízí dvě curry směsi, jemně nasládlé a ostré Curry pro fanoušky Chilli.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Řekněte „Děkuji“ trochu jinak a využijte k tomu každou příležitost, která se vám nabízí. S tímto bylinným čajem získá každé poděkování ten správný ráz. Na tohle slovíčko nikdy není pozdě a nezapomeňte, že někdy jsou v životě situace, za které můžeme děkovat pořád.
18 nálevových sáčků à 1,5 g
můžete mít 4.10. - 8.10.
Dobrá nálada je nejstarší a možná nejoblíbenější bylinnou čajovou směsí Sonnentoru. Je v ní to nejlepší, co bylinky našeho kraje nabízejí a chutná jak dospělým, tak dětem. Když si do čaje přidáte pár kapek citronu, vykouzlíte vynikající čajovou specialitu pro každou příležitost.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Dobrá nálada je nejstarší a možná nejoblíbenější bylinnou čajovou směsí Sonnentoru. Je v ní to nejlepší, co bylinky našeho kraje nabízejí, a chutná jak dospělým, tak dětem. Když si do čaje přidáte pár kapek citronu, vykouzlíte vynikající čajovou specialitu pro každou příležitost.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Používá se také název oregano.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Červeno-žlutá směs květů a koření s příznačným názvem „Energie“ je krásně barevná na pohled a dodá jídlu ostrou kořeněnou chuť. Energie je schopna zažehnout oheň v polévkách, těstovinových omáčkách i vegetariánských pokrmech.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Estragon je nazýván jako dračí nať, neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Obzvláště se hodí na různé rybí pokrmy, na drůbež i vejce.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Čaj z fenyklu je znám především pro své léčivé účinky při zažívacích obtížích, ale pomáhá i na kašel a podporuje vylučování mateřského mléka. Jeho sladká vůně s nádechem lékořice nebo anýzu nám připomíná čerstvě upečený chléb. Při zalití horkou vodou se nálev obarví do tmavě slámové barvy.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit. Sladce aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Fenykl však umí mnohem víc než pouze navonět chléb.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Citron v kombinaci s pepřem tvoří ideální kombinaci k ochucení grilovaných ryb nebo kuřecího masa.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Grilování se těší oblibě po celém světě. Dobré jídlo a společnost jsou přitom stejně důležité, jako výzva dodat hovězímu, vepřovému, jehněčímu či kuřecímu masu zcela výjimečnou osobitou chuť.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně jemnější než zázvor. Díky Hildegardě se stal znovu známým i v Evropě, u nás se s oblibou používá jako náhražka pepře.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Fish & Chicks bio – grilovací koření na ryby a kuře – citron bio 50 %, pepř černý bio 30 %, tymián bio, citronová tráva bio, zázvor bio, éterický olej-citron bioHoly Veggie bio – grilovací koření pro vegetariány a vegany – cibule bio, pastinák bio, česnek medvědí bio, estragon bio, koriandr bio, p…
můžete mít 2.10. - 3.10.
Grilovací sůl s kořením – „pro pikantní grilovací zážitek“ Grilovací sůl je komplexní směs z různého koření a krystalické soli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco mateřský kmín je zodpovědný za kořeněnou chuť, která je díky sladké paprice ještě podtržena.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Tento silný zelený čaj s kouřovými tóny pochází z Číny. Své krycí jméno získal díky své formě. Lístečky čajovníku čínského se rolují do malých kuliček připomínajících střelný prach a praží se na velkých pánvích.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Čerstvě zalitý heřmánkový čaj z kvalitních květů je aromatický a má květinovou chuť. Žlutý čaj se ještě více zjemní, když ho osladíte medem a přidáte trošku citronu. Když jej naservírujete do skleněné konvice a necháte v něm pár květů, samotný pohled na něj je potěšením.
můžete mít 4.10. - 8.10.
Čerstvě zalitý heřmánkový čaj z kvalitních květů je aromatický a má květinovou chuť. Žlutý čaj se ještě více zjemní, když ho osladíte medem a přidáte trošku citronu. Když jej naservírujete do skleněné konvice a necháte v něm pár květů, samotný pohled na něj je potěšením.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Ibišek – „zaháněč žízně v červené podobě“ Z květů ibišku (Hibiscus sadbariffa) se dá uvařit chutný osvěžující čaj, který potěší chuťové pohárky, čichové buňky i vaše oči.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Staří Germáni jalovec uctívali a věřili, že pokud někdo odsekne větve tohoto stromu, zemře mu zvíře z chovu. Tmavě fialové bobule rozeznáte podle jedinečné, sladko-dřevité chuti s jemným nádechem smrkového jehličí. Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem…
můžete mít 2.10. - 3.10.
SONNENTOR je sice u nás doma v Čejkovicích na jižní Moravě, ale je dnes aktivní po celém světě. Vždyť u nás na Moravě nerostou všechny druhy bylin, čajů a koření po kterých je poptávka. Proto máme partnery a přátele po celém světě.