Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zázvor – „koření pro fanoušky Asie“. Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžující dřevitou notou a citronovými tóny patří do nesčetných pokrmů asijské, latinsko-americké, karibické a africké kuchyně.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí Indové, a proto je pískavice v subkontinentu tak oblíbená.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Malí, ale šikovní drobečci plní živin. Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců.
můžete mít 2.10. - 3.10.
SONNENTOR je sice u nás doma v Čejkovicích na jižní Moravě, ale je dnes aktivní po celém světě. Vždyť u nás na Moravě nerostou všechny druhy bylin, čajů a koření po kterých je poptávka. Proto máme partnery a přátele po celém světě.