Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Kmín – „koření na pečeni a chleba“ Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Už Indiáni obdivovali nové koření a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm snoubí všechny chutě hřebíčku, skořice a muškátového oříšku i květu.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní.
můžete mít 2.10. - 3.10.
"12-ti bylinná sůl – „odnese nás do jiného světa“ Tato jemná, pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12-ti bylinná sůl je mnohostranně využitelná – můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
můžete mít 2.10. - 3.10.
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma.
můžete mít 2.10. - 3.10.
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo nenávidí. V kuchyni se anýz používá podobně jako fenykl k zjemnění chleba, pečiva a koláčů. Pohled do dalekých krajin však dokazuje, že se dá anýz mnohostranně využít.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je naprosto nezpracovaná, v přírodním stavu a obsahuje životně důležité minerály a stopové prvky.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Badyán se svými osmicípými, hvězdicovitými plody je bezesporu nejhezčím kořením na trhu. Svým sladkým aroma se podobá fenyklu, je však o trochu ostřejší. Hodí se do sladkého pečiva a do kompotu.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých omáček a zeleninových salátů. S plátky rajčat a mozzarelou je výborným předkrmem.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Aromatická, pikantní a barevně pestrá směs se solí.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Z Apollonovy hlavy rovnou na váš talíř. Zatímco byl vavřín u Římanů a Řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit i jako koření. Byla by škoda, kdyby nepřistál na vašem talíři. V současnosti jej pravidelně nalezneme v polévkách a ragout.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Pokud nevíte, co rychlého a chutného si dát na svačinku, pak vám v kuchyni nesmí chybět tato bylinková Hildegardina kořeněná směs na pomazánky s bylinkami a česnekem. Nejenom že chleba s touto pomazánkou výtečně chutná, ale i vypadá skvěle.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Aby vykročil Charlie do nového dne tou správnou nohou, nesmí na snídaňovém stole chybět vydatná kaše.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Tradiční, ostrý, pikantní. Se směsí koření dona Rodrigueze je úspěch při přípravě Chilli con nebo sin Carne zaručen. Toto mexické koření dodává pálivou chuť a přináší rozmanitost do vašeho vaření. Jasně červeně-oranžová směs koření má příjemnou kořeněnou vůni papriky, to se odráží i v chuti.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Chili – známé také pod názvem kayenský pepř, jsou drcené plody exotických druhů křovitých paprik.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Má blízko k lásce stejně jako k bolesti. Pokud milujete ostré, zažijete s tímto chilli pěkně horké chvilky. Kdo má rád opravdu ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá a sáhne po tomto ohnivě ostrém chilli.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit). Chilli vločky potěší všechny milovníky Chilli con carne, blýsknou se také v omáčkách na těstoviny, v karí, ohnivých marinádách a výjimečných dezertech.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Chlebové koření – „tradiční a nezaměnitelné“. Všechna důležitá tradiční koření na chleba jsou v Sonnentor chlebovém koření obsažena. Kdo touží po něčem víc a chce propůjčit svému chlebu zvláštní ráz, může toto koření dodatečně zjemnit jiným kořením, jako je anýz, kardamon, mák nebo černý kmín.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Svěžest jihovýchodní Asie! Svěží citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíbená: ryby, kuřecí maso, mořské plody, polévky a zelenina se zjemňují těmito zeleno-bílými stonky.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Citron a pepř? Tato výrazná kombinace se postará o pikantnost i svěžest, a rozehraje tak symfonii na každém talíři.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě kari směsi – jemně nasládlé a ostré Curry pro milovníky chilli.
můžete mít 2.10. - 3.10.
SONNENTOR je sice u nás doma v Čejkovicích na jižní Moravě, ale je dnes aktivní po celém světě. Vždyť u nás na Moravě nerostou všechny druhy bylin, čajů a koření po kterých je poptávka. Proto máme partnery a přátele po celém světě.