Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Sada 3 kuchyňských nožů zabalená v tradičním dřevěném obalu je perfektním dárkem pro každého milovníka vaření. Do domácího prostředí jsou ideální nože z molybden-vanadiové oceli, kalené na 56 HRC.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Šéfkuchařský nůž je všestranný kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Baleno v tradičním dřevěném obalu je perfektním dárkem pro každého nadšence do vaření. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Čínský sekáček, který se každý den používá v asijské kuchyni k řezání různých produktů a slouží jako kuchařský nůž. Má pevnou, ale poměrně tenkou čepel, takže by se neměl používat na sekání kostí nebo mražených potravin.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Sada 2 kuchyňských nožů zabalená v tradičním dřevěném obalu je perfektním dárkem pro každého milovníka vaření. Do domácího prostředí jsou ideální nože z molybden-vanadiové oceli, kalené na tvrdost 56–58 HRC.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Řada kuchyňských nožů Satake Sword Smith je ideálním ekonomickým řešením v kuchyni, použitá molybdenová ocel o tvrdosti 56–58 HRC se velmi snadno brousí a udržuje. Rukojeť vyrobená z polypropylenu se navíc snadno čistí a má antibakteriální vlastnosti.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Sada 2 kuchyňských nožů zabalená v tradičním dřevěném obalu je perfektním dárkem pro každého milovníka vaření. Do domácího prostředí jsou ideální nože z molybden-vanadiové oceli, kalené na tvrdost 56–58 HRC.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Satake Cutlery je japonská značka nožů, která se specializuje na ručně kované nože vyrobené z prvotřídní oceli. Tyto nože jsou známé pro svou vysokou kvalitu, trvanlivost a preciznost. Satake Cutlery nabízí celou řadu nožů pro kuchyňské i profesionální použití, jako jsou nůžky na ryby, filetovací nože, univerzální kuchařské nože a mnoho dalších. Pokud hledáte kvalitní nůž pro vaši kuchyň, Satake Cutlery je skvělou volbou.