Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Chroupejte samotná místo oříšků, přidejte do jogurtu či ovocných salátů nebo si připravte lahodný koktejl. Konopná semínka jsou vyrobena z vybraných odrůd konopí bez obsahu THC. Jsou šetrně loupána a vyznačují se vysokým obsahem bílkovin.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Tradiční česká klasika – křížaly v nejvyšší kvalitě. Nejlépe chutnají jako samostatná pochoutka…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, přírodních cukrů a dalších živin.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Výborná do pečiva, müsli, ovocných či zeleninových salátů. Vynikající lehce opražená na suché pánvi.V kuchyni mají slunečnicová semínka všestranné použití. Lze je přidat do pečiva, zeleninových či ovocných salátů, müsli, konzumují se i naklíčená.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Lahodné plody tradičního českého ovoce. Přijdou vhod na cestách jako svačinka či do jogurtu a cereálií…Hrušky jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, cukru a živin. Jsou použity hrušky především světlých odrůd, sušené vzduchem nepřímým ohřevem.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Lněná semínka vynikají obsahem nenasycených mastných kyselin – zejména omega 3, minerálů a vlákniny. Produkt s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a vlákniny. Obsahuje 5 důležitých minerálních látek – vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Křupavé lahodné kousky oblíbeného tropického ovoce. Mlsejte samotné nebo přidejte do cereálních směsí.Banán je plodem banánovníku, plátky se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v kokosovém oleji a proslazených cukrem a medem. Jsou sladké a křupavé.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Oblíbené ovoce příjemné sladkokyselé chuti. Vychutnejte je jen tak, nebo přidejte do pečiva či müsli.Sušené plody klikvy jsou chutným doplněním jídelníčku, dají se použít do kaší, jogurtů či nejrůznějších müsli mixů. Stejně jako ostatní sušené ovoce jsou skvělým zdrojem rychlé energie.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Vyniká výraznější chutí a vysokým obsahem vápníku. Výborný jako posyp na sladkém i slaném pečivu.Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Připravte si lahodný čaj nebo jezte samotnou, kombinujte s ořechy, přidejte do kaší, cereálií či pečiva. Je označovaná také jako „plod dlouhověkosti“ nebo „ovoce radosti“ a je ceněnou součástí tradiční čínské medicíny.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Použijte jako součást müsli a směsí s čerstvým i sušeným ovocem. Výborné pro zpestření slaných pokrmů.Kešu mají sladkou, jemnou chuť, konzumují se buď samostatně, nebo jako součást müsli či nejrůznějších ovocných a zeleninových salátů, slaných i sladkých pokrmů.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Výborná pochoutka s jemně ořechovou chutí. Přidejte do polévek, salátů a pečiva… Opražením zesládnou :)Dýňová semena mají specifickou oříškově nasládlou chuť.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Semínka pro univerzální použití. Vynikající do koktejlů, jogurtů, müsli, pomazánek, salátů, polévek i do pečiva. Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. Po namočení vytvářejí hustý gel, který ovlivňuje proces trávení.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Výborná pochoutka s jemně ořechovou chutí. Přidejte do polévek, salátů a pečiva… Opražením zesládnou :)Dýňová semena mají specifickou oříškově nasládlou chuť.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Jablíčka vybrané kvality bez přídavku konzervantů. Pro všestranné využití – jen tak na chuť, do jogurtů, müsli i na pečení…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, cukru a živin. Jsou použita jablka světlých odrůd, sušená vzduchem nepřímým ohřevem.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kešu ořechy jsou výborné pro zpestření slaných pokrmů. Kešu mají sladkou, jemnou chuť, konzumují se buď samostatně, nebo jako součást müsli či nejrůznějších ovocných a zeleninových salátů, slaných i sladkých pokrmů.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Do pečiva, cukroví, pomazánek, kaší i salátů. Po lehkém opražení vynikne chuť a aroma.Lněné semínko se vyznačuje typicky oříškovou chutí. Je možné jej přidat do těst, jogurtů, müsli, salátů, polévek, karbanátků či použít k dekoraci pečiva.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Mlsejte jen tak, nebo upravte ve slanou či kořeněnou pochoutku. Do salátů i sladkých směsí…Mandle pro svou výživovou hodnotu i kulinářské vlastnosti patří mezi potraviny se širokým uplatněním.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Použijte jako lákavou ozdobu Vašich moučníků, dezertů, pečiva a ovocných i zeleninových salátů…Lupínky využijete nejen při přípravě moučníků, pečení dortů a cukroví. Můžete je přidat k rybám, do omáček, ovocných i zeleninových salátů. Výborné jsou lehce opražené.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Použijte jako lákavou ozdobu Vašich moučníků, dezertů, pečiva a ovocných i zeleninových salátů…Lupínky využijete nejen při přípravě moučníků, pečení dortů a cukroví. Můžete je přidat k rybám, do omáček, ovocných i zeleninových salátů. Výborné jsou lehce opražené.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Vytvořte si chutnou svačinku nebo snídani. Použijte jako součást müsli či v kombinaci s jogurtem.Mango je velice oblíbené tropické ovoce s neodolatelnou chutí a vůní. Dužina je žlutá a chutí může připomínat broskev.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Mlsejte jen tak, nebo si vytvořte chutnou směs s oříšky a dalšími sušenými plody podle Vaší fantazie.Papája – plod papáji melounové je tropické ovoce charakteristické exotické chuti. Sušené kousky jsou vhodné pro přímou spotřebu jako dopolední svačinka či součást chutné snídaně.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Vynikají plnou chutí. Jsou vhodné jako přídavek do ranních müsli či do pečených i nepečených dezertů.Sušené ovoce získané sušením žlutých hroznů na slunci. Rozinky jsou vhodné pro přímou spotřebu, jsou nesířené.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Do pečiva, cukroví, kaší, pomazánek i na obalování. Výborná jsou nasucho opražená a rozmixovaná…Samotný se používá jako posyp na slané i sladké pečivo. Jako koření je oblíben již po mnoho staletí především na východě.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Výborná do pečiva, müsli, ovocných či zeleninových salátů. Vynikající lehce opražená na suché pánvi.V kuchyni mají slunečnicová semínka všestranné použití. Lze je přidat do pečiva, zeleninových či ovocných salátů, müsli, konzumují se i naklíčená.
můžete mít 1.10. - 2.10.