Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
můžete mít 2.10. - 3.10.
Rukojeť z ABS. Stěrka ze syntetické gumy.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 1.10. - 2.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 1.10. - 2.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 1.10. - 2.10.
Vybaven dřevěnou rukojetí. Matný černý povrch.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vybaven dřevěnou rukojetí. Matný černý povrch.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Ideální na výrobu čerstvých těstovin (max. tloušťka: 170 mm). Kryt vybaveny bezpečnostním spínačem. Tloušťka těsta nastavitelná v 7 krocích od 0,2 do 2,5 mm. Tři válce/řezačky z hliníkové slitiny: válec na těsto, řezačka na tagliatelle (6,25 mm) a řezačka na fettuccine (2 mm).
můžete mít 2.10. - 3.10.
Ideální na výrobu čerstvých těstovin (max. tloušťka: 140 mm). Možnost nastavení tloušťky těstovin – od 0,2 do 2,2 mm. Dva nože – lze připravovat dva typy těstovin: tagliatelle 2 mm a fettuccine 6,5 mm. Možnost připevnění na pracovní plochu a ručního provozu.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Ideální na výrobu čerstvých těstovin (max. tloušťka: 140 mm). Možnost připevnění na pracovní plochu, ruční. Možnost nastavení tloušťky těstovin – od 0,2 do 2,2 mm. Dva nože – lze připravovat dva typy těstovin: tagliatelle 2 mm a fettuccine 6,5 mm.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Ideální na výrobu čerstvých těstovin (max. tloušťka: 140 mm). Tloušťka těsta nastavitelná v 7 krocích od 0,2 do 2,5 mm. Tři válce/řezačky z hliníkové slitiny: válec na těsto, řezačka na tagliatelle a řezačka na fettuccine. Včetně ruční kliky a držáku pro montáž na stůl.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Ideální pro použití v restauracích, hotelech a pizzeriích ke strouhání parmazánu a dalších tvrdých sýrů. Funkční a praktická, robustní konstrukce I přes své malé rozměry má vysokou kapacitu Motor má ochranu proti přetížení Nádoba na strouhaný sýr o objemu 1,3 litru Rozměry nakládacího otvoru: 115×65
můžete mít 1.10. - 2.10.
Moderní a efektivní nástroj na maso, svislé nože zkracují délku vláken v mase Perfektně naklepe maso zjemněním jeho tkáně a zároveň jej ztenčí Doba marinování se může zkrátit až o 25% díky značnému zvětšení plochy masa Během pečení se díky jemnému propíchání dostane šťáva do masa Vhodné do myčky
můžete mít 2.10. - 3.10.
Moderní a efektivní nástroj na maso, svislé nože zkracují délku vláken v mase Perfektně naklepe maso zjemněním jeho tkáně a zároveň jej ztenčí Doba marinování se může zkrátit až o 25% díky značnému zvětšení plochy masa Během pečení se díky jemnému propíchání dostane šťáva do masa Vhodné do myčky
můžete mít 2.10. - 3.10.
Moderní a efektivní nástroj na maso, svislé nože zkracují délku vláken v mase Perfektně naklepe maso zjemněním jeho tkáně a zároveň jej ztenčí Doba marinování se může zkrátit až o 25% díky značnému zvětšení plochy masa Během pečení se díky jemnému propíchání dostane šťáva do masa Vhodné do myčky
můžete mít 2.10. - 3.10.
S ukazatelem syrový-středně propečený-propečený. 50 mm dlouhá nerezová sonda. Vhodný pro použití v troubě.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vyrobeno z HDPE polyethylenu. S drážkami, protiskluzové nožky
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vyrobeno z HDPE polyethylenu. Protiskluzové nožky
můžete mít 2.10. - 3.10.
Šířka válečku: 120 mm. Řezací kola z nerezové oceli.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vyrobeno z nerezové oceli Speciálně tvarovaný okraj umožňuje kontrolované vylévání tekutiny
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vyrobené z nerezové oceli Tvar okraje zajišťuje snadnou kontrolu nad vyléváním kapaliny
můžete mít 2.10. - 3.10.
můžete mít 2.10. - 3.10.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Dodavatel produktů pro potravinářství a gastronomii.