Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Plátek hovězího masa prošpikovaný špekem v omáčce s kousky sterilovaných okurek. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
můžete mít 2.12. - 4.12.
Vydatná polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Hovězí maso nakrájené na nudličky, v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou. Pokrm je doplněn jasmínovou rýží.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné brambory.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
můžete mít 27.11. - 28.11.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 27.11. - 28.11.