Značka
Cena
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Materiál
Objem
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Mít kvalitní kuchyňské pomocníky se rozhodně vyplatí.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Sada pekáčů od značky Lamart je zhotovena z uhlíkové oceli s nepřilnavým povrchem, která je odolná vůči vysokým teplotním rozdílům. Je možné mýt v myčce nádobí i používat v troubě, lednici i mrazáku.
můžete mít DNES
rozměry (V x pr.): 10 × 18 cm objem: 1,5 l materiál: varné sklo sklo odolné vůči teplotám od – 40°C do + 300 °C
Kulatý pekáč z varného skla s poklicí, který lze využít k pečení masa, zeleninových pokrmů, koláčů nebo k zapékání těstovin.
můžete mít 30.9. - 1.10.
Víceúčelová mísa vhodná na zapékání, mražení i servírování.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Tvrzené borosilikátové sklo je nejlepší sklo pro pečení v troubě. Odolnost proti teplotnímu šoku je 220°C. Můžete tedy servírovat přímo z trouby na stůl, ze stolu do lednice a z lednice do trouby. Vhodné pro klasické i mikrovlnné trouby, do myčky, do ledničky a mrazáku.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Obdélníková servírovací mísa o délce 20 cm se smaltovaným povrchem.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Malý pekáč z nerezové oceli 18/10 se sklopnými madly.
můžete mít 2.10. - 3.10.
- materiál: keramika – průměr: 10 cm – výška: 8 cm – žáruvzdorné do 280 °C – barva: béžová / černá – série: MALIN – značka: KELA
můžete mít 3.10. - 7.10.
Pekáč MALIN 10 × 8 cm kulatý černý KELA KL-11937. Kulatý pekáč ze série MALIN je vhodný pro zapékání sladkých či slaných pokrmů. Je vyroben z keramiky s hladkým vnitřkem.
můžete mít 30.9.
Pekáč s délkou 30 cm vyrobený z nerezové oceli 18/10 se sklopnými madly.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Zapékací mísa MALIN 22,5 × 12,5 cm černá KELA KL-11934. Obdélníková zapékací mísa ze série MALIN je vhodná pro zapékání sladkých či slaných pokrmů. Je vyrobena z keramiky s hladkým vnitřkem. Zaoblené rohy zjednodušují vyjmutí lasagní, koláčů a dalších p
můžete mít 30.9.
Robustní skleněná obdélníková mísa, která vám poslouží při přípravě většího množství jídal.
můžete mít 2.10. - 3.10.