Browin REDUKWAS - potravinářský uhličitan vápenatý - 15 g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Browin REDUKWAS – potravinářský uhličitan vápenatý – 15 g
Celý popis
Popis
Optimální kyselost vína by měla být 6–9 g / l. Kyselost můžete snížit přidáním vody, ale příliš mnoho vody způsobuje ztrátu vůní a chuti. Červená kyselina neutralizuje kyseliny přítomné v ovoci, snižuje kyselost až o 2 g / l.
Hlavní rysy:
• Hmotnost 15 g
• Pro 10–20 l moštu
• 6,7 g na 10 l musí snížit kyselost o 1 g / l
Používání:
Smíchejte červenou kyselinu se 100 ml vody, přidejte ji do moštu nebo vína, důkladně promíchejte. Po jednom dni se musí z vytvořený sediment vypustit. Nepřekračujte dávku 15 g na 10 l moštu.
Složení: uhličitan vápenatý
Hlavní rysy:
• Hmotnost 15 g
• Pro 10–20 l moštu
• 6,7 g na 10 l musí snížit kyselost o 1 g / l
Používání:
Smíchejte červenou kyselinu se 100 ml vody, přidejte ji do moštu nebo vína, důkladně promíchejte. Po jednom dni se musí z vytvořený sediment vypustit. Nepřekračujte dávku 15 g na 10 l moštu.
Složení: uhličitan vápenatý