Specio Obalovací těstíčko paprikové 70g
Popis
Pro objednání kartónku zadejte 12 ks OBALOVACÍ TĚSTÍČKO PAPRIKOVÉ Obalovací těstíčko s paprikovou příchutí je skvělým pomocníkem v kuchyni, hodí se nejenom na maso a ryby, ale třeba i na květák, cuketu, žampiony a sýr, prostě na vše, co máte rádi obalené. Naše těstíčka jsou navíc bezlepková a bezalergenní. Pro vydatnější chuť doporučujeme nechat suroviny uležet v lednici přes noc, minimálně však 2 hodiny. Obalování je tradiční součástí spousty receptů nejenom české kuchyně. Obalovat můžete v podstatě cokoliv – maso, ryby, mořské plody, zeleninu, houby i sýry. Díky smažení v těstíčku získá pokrm zlatavou až hnědou barvu. Těstíčko chrání pokrm před přímým působením vysoké teploty, a tak jídlo zůstává napovrch křupavé a uvnitř křehké a šťavnaté. Tipy pro smažení: – Nechte olej pořádně rozpálit, aby těstíčko rychle ztuhlo a stalo se křupavým. – Pokrmy smažte v menších dávkách, aby se olej příliš nezchladil a pokrmy se neslepily.- Po osmažení nechte pokrm okapat na papírovém ubrousku, aby se odstranil přebytečný tuk. Koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Návod k použití:Obsah sáčku (70 g) smíchejte se 105 ml vody, nesolte. Budete potřebovat přibližně 400 g masa, ryb či zeleniny nakrájené na kousky nebo plátky. Suroviny promíchejte v těstíčku a osmažte dozlatova na oleji. Pro vydatnější chuť ponechte naložené přes noc v lednici. Složení:Mouka kukuřičná a cizrnová, sůl, koření (paprika 17 %, česnek, kmín, pepř), bramborový škrob, dextróza, sušená zelenina. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 70 g Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika