Specio Grilovaná žebírka marináda 90g
Popis
Pro objednání kartónku zadejte 10 ks GRILOVANÁ ŽEBÍRKA MARINÁDA Marináda se hodí pro všechny druhy pečených, rožněných či grilovaných mas, zejména však na grilovaná žebra, křidýlka, stehýnka nebo i pečený bůček. Marináda je bez konzervačních látek a není nutné ji solit. Vždy vybírejte žebra s vyšším množstvím masa. Nezapomeňte také odstranit blánu na spodní straně, ta totiž při tepelné úpravě tuhne a žebírka by pak nebyla dobrá. Těsně před upečením, maso ještě z obou stran potřete. Ze suché směsi koření si jednoduše připravíte 0,3 kg marinády. Přesný návod na přípravu naleznete na etiketě. Hotovou marinádu můžete uchovat v lednici v uzavřené nádobě až 2 měsíce. Použití marinády:Marináda grilovaná žebírka poslouží také pro přípravu dressingu či dipu k masu. Stačí si dle chuti marinádu rozmíchat v zakysané smetaně, jogurtu či majonéze. Během chvilky máte hotový chutný domácí dip. Maso si připravte či nakrájejte dle potřeby, naložte do marinády a nechte přes noc uležet v lednici. Maso bude tak vydatnější a šťavnatější. Marinádou můžete během grilování také pokrmy potírat. Naše marinády skvěle poslouží nejenom při grilování venku, ale hodí se i pro přípravu pokrmů doma v kuchyni. Marináda je vhodná také na zeleninu. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Složení:Rajčatový prášek, koření (pepř, česnek, chilli, koriandr, zázvor, skořice, kmín), sůl (6,6 % v hotové marinádě), slunečnicový lecitin, cukr, vitamín C, paprikový extrakt. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 90 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika