Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Shalamar Kesar Mango Pulp je slazená, lahodná a krémová pasta z manga s přídavkem vzácného kesaru, která dodává vašim receptům bohatou a exotickou chuť
Skladem u partnera
Shalamar Hot Mix Pickle je pikantní směs různých nakládaných ingrediencí, která dodává vašim jídlům intenzivní a pikantní chuť
můžete mít 19.12. - 23.12.
Shalamar Sweet Mango Chutney je sladká omáčka z manga, která dodává vašim jídlům lahodnou chuť s jemným aroma
můžete mít 16.12. - 17.12.
Směs sušeného koření na sladkokyselé kari
můžete mít 19.12. - 23.12.
Směs koření na indický masový pilaf a biryani. Je možno použít i do jiných pokrmů, například do tradičního rizota. Vhodný také na brambory a k masu.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Kořenící směs pikantního koření na saláty slané i sladké.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Kořenící směs na jemné cizrnové kari Punjabského stylu.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Kořenící směs k čočce, na jemné čočkové kari.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Směs koření Tandoori na Barbecue kuře. Může mít i všestranné použití.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Černá cibulová semínka, Kalonji neboli Černucha setá. Je aromatické, lehce štiplavé koření. Má také mnoho zdravotních benefitů. Semena černuchy seté se používají zejména v arabském světě a Indii jako koření k aromatizaci chleba, pečiva, jogurtů, omáček, salátů a sterilované zeleniny.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Je sladké chuti připomínající lékořici a anýz, má svěží chuť a velmi dobře působí na trávení. Semínka fenyklu se nejčastěji používají k rybám, v kari směsích nebo marinádách. Je naprosto nezbytný pro většinu dobrých italských omáček.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Tato voda se získává destilací okvětních lístků Pandanus, rostoucí v Indii, kde se také používá k aromatizaci potravin.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Kurkuma má velmi specifickou dřevitou vůni a chuť. Je základem směsí pro kari koření. Můžete ho použít do zeleninových i masitých pokrmů, k drůbeži i rybě, do rizota a podobně. Barví silně na žluto.
Skladem u partnera
Paprika je mleté koření vyrobené z červených sušených plodů paprik větších a sladších odrůd.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Římský kmín mletý má aromatickou, pronikavou chuť a je klíčovou složkou mnoha indických jídel. Kumín neboli římský kmín jsou semena šabreje kmínovitého Cuminum cyminum. Semena jsou podobná kmínu, ale jsou větší a zelenohnědá. Mají jinou vůni a hořkou chuť, nedají se navzájem nahradit.
můžete mít 19.12. - 23.12.
Celé hořčičné semínko je možno používat celé, nebo je možné jej i mírně nadrtit. Dále se používá hojně v indické kuchyni, při konzervaci různých druhů zeleniny, tak i v české kuchyni. Semeno hořčice je kulaté, žluté a má štiplavou chuť. Prokrvuje zažívací trakt.
můžete mít 31.12. - 3.1.
Basmati rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje v Himalájích, hlavně v Indii a Pákistánu. Je známá svou vonnou vůní a ořechovou chutí a často se používá v indické a středovýchodní kuchyni. Zrna basmati rýže jsou dlouhá a úzká a mají sklon k tomu, aby zůstala oddělená a nadýchaná při vaření.
Momentálně nedostupné
Rýže Basmati prémiová – Extra dlouhé zrno typu 1121. Basmati rýže je královnou rýží, s typicky oříškovou vůní a aromatickou vůní. Jedná se o druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje v Himalájích, hlavně v Indii a Pákistánu.
Momentálně nedostupné