Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ocel 440A, dřevěná rukojeť Pakka, délka 223 mm, čepel 98 mm, hmotnost 153 g, tloušťka čepele 2,7 mm.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro Bessen Deba 180mm [16207] Jednostranně zaostřené řemeslníky s více než 30 lety zkušeností vyznačují neuvěřitelnou ostrostí. Rukojeť je vyrobena s důrazem na detail v Japonsku ze světlého magnoliového dřeva vyztuženého plastovým kroužkem. Tradiční japonská kuchyně je převážně založ
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Brusný kámen Masahiro S-600 [40184] Masahiro Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]
Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž
Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro BWH Chopper sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro BWH krájecí nůž 90mm [14001]
Masahiro BWH Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm [40581] Keramický ruční brousek Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm [40582] Keramický ruční brousek Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-104 210mm [40874] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-101 175mm [40871] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV-S Santoku 175mm [13623] Masahiro Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi populárního nože znamená „tři výhody“ nebo „tři ctnosti“. To odkazuje na skutečnost, že tento nůž, jehož charakter
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]
Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele.
můžete mít 5.12. - 6.12.