Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Masahiro BWH Utility 150mm [14004]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 150mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž kuchařský Masahiro BWH 210 mm [14011]
Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 150mm [10005] Masahiro Deba je nůž v japonském stylu, který používá hlavně na krájení ryb, ale i masa. Existují v mnoha velikostech, od 120 do 300 mm. Řezná hrana je velmi robustní, aby vyrovnala s odříznutím hlavy ryby nebo řezáním malých kostí. Nůž deba je naostřen
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 180mm [10007]
Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023]
Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Usuba 180mm [1032]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm pro leváky Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240mm pro leváky – to je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Cha
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MSC Chef 180 mm [11052] Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MSC Chef 180mm [11062]
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]
MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MSC Paring 120mm [11056]
MSC Paring 120mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11051]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11061]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV Chef 180 mm [13710] Masahiro MV Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV Chef 210mm [13711] Masahiro MV Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV-H Boning 160mm [14971] Masahiro Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k uvolnění s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby a mezi šlachami a chrupavkami syrového masa.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV-H Bread 240mm [14951] Masahiro Masahiro MV-H Bread zoubkovanou čepelí o délce 240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou i měkkým vnitřkem chleba a poskytne vám estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV-H Carving 200mm Flexible [14962] Masahiro Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel s kulatější špičkou. Ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a dalších velkých
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV-H Chef 210 mm [14911]
Masahiro MV-H Chef s délkou čepele 210mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Nůž Masahiro MV-H Chef 240 mm [14912] Masahiro MV-H Chef s délkou čepele 240 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 5.12. - 6.12.