Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Mořská sůl Fleur de Sel (solné květy) La Chinata se získává odpařováním mořské vody a proces jejího zpracování je neprůmyslový, charakterizovaný šetrným sběrem. Označuje se jako kulinářská špička mezi solemi, oproti jiným druhům soli je zdravější a přírodní. Jedná se o gurmánský…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Zvěřinová paštika Pedro Ximénez La Chinata je chutný a zdravý mazací krém, který spojuje exkluzivní chuť zvěřiny, klasické součásti gurmánského světa, plus vlastnosti dodávané vínem Pedro Ximénez. Olejnatý pokrm sametové chuti hojně využívaný ve středomořské kuchyni. Jedná se…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Iberská paštika s třešněmi La Chinata vyrobená s extra panenského olivového oleje je vynikajícím produktem pro přípravu chuťovek prostým namazáním na chléb nebo společně s naším drobným pečivem. Je také vhodná jako ingredience omáček nebo nejrůznějších pokrmů. Jedná se…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Bažantí paštika s lanýžem La Chinata je vyrobena s kousky vysoce kvalitního bažantího masa. Bažant je jedním z nejvýše ceněných druhů lovných ptáků z pohledu prestižních kuchařů díky jemné textuře a chuti masa. Navíc je zde spojen s další špičkovou ingrediencí gurmánských…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Krém ze zelených oliv La Chinata je velmi chutným výrobkem. Tvoří ho výběrové olivy, které jsou následně rozemleté do jemné textury, aniž by zanikla plná chuť a vlastnosti této pochoutky. Ve spojení s extra panenským olivovým olejem vzniká produkt, který dokonale ochutí…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Krabí paštika La Chinata je součástí naší nabídky paštik z mořských plodů připravovaných s naším nejlepším extra panenským olivovým olejem. Jedná se o vysoce kvalitní paštiku vyznačující se jemnou chutí a texturou. Doporučujeme ji jako chuťovku namazanou na chléb, nebo…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paštika z langusty La Chinata je součástí naší nabídky paštik z mořských plodů připravovaných s naším nejlepším extra panenským olivovým olejem a tradičním způsobem. V tomto případě se jedná o paštiku vysoké kvality s vynikající chutí a jemnou texturou. Langusty se rovněž…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paštika s mušlemi v marinádě La Chinata je součástí naší nabídky paštik z mořských plodů připravovaných s naším nejlepším extra panenským olivovým olejem. Jedná se o paštiku intenzivní chuti a s velmi jemnou texturou. Tuto paštiku doporučujeme jako chuťovku namazanou na chléb,…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Krém z kozího sýra s karamelizovanou cibulí je jemný a lahodný gurmánský produkt připravený na bázi prvotřídních surovin a vynikajícího extra panenského olivového oleje La Chinata. Kombinací intenzivní chuti kozího sýra s jemnou nasládlou karamelizovanou cibulí vzniká jedinečná…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Játrová paštika s piniovými oříšky je krém s vysoce jemnou texturou, spojující klasickou chuť játrovky, pokrmu s dávnou tradicí, vysokým obsahem bílkovin a nízkým podílem sacharidů, s vlastnostmi piniových oříšků, sušených plodů, které jsou velmi chutné a s oblibou využívané…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Sýrový krém Torta Extremeña se vyrábí ze sýrů z oblasti Extremadura s označením původu vybíraných pečlivě pro získání krému odpovídajícího chutí i texturou původnímu tradičnímu pokrmu. Jedná se o gurmánský sýr s velmi charakteristickou chutí, která je slaná, ovšem s lehkým…
Momentálně nedostupné
Paštika z bílého tuňáka s červenou paprikou La Chinata je součástí naší nabídky paštik z mořských plodů připravovaných s naším nejlepším extra panenským olivovým olejem. Jedná se o paštiku intenzivní chuti a s velmi krémovou texturou. Tuto paštiku doporučujeme jako chuťovku…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Krém z černých oliv La Chinata tvoří výběrové suroviny nejvyšší kvality. Základ tvoří extra panenský olivový olej La Chinata, z oblasti Extremadura charakteristické rozlehlými olivovými háji. Má vynikající, plnou chuť, která vznikne rozdrcením oliv. Tento krém má hebkou a jemnou…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paštika z chobotnice s paprikou La Chinata je součástí naší nabídky paštik z mořských plodů připravovaných s naším nejlepším extra panenským olivovým olejem. Tato paštika je výsledkem pečlivé přípravy a vyznačuje se zcela jedinečnou chutí. Lze ji doporučit jako chuťovku…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paštika z koroptve s extra panenským olivovým olejem La Chinata je vyráběna z masa koroptve vynikající kvality, jedná se o ptáka, který je loven a využíván v rámci prestižních kuchařských zařízení vzhledem k tektuře, chuti a rozmanitosti v rámci kuchyně. Navíc je koroptev…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paštika z iberského prasete La Chinata je vyrobena s kousky vysoce kvalitního masa pocházejícího z černých iberských prasátek. Jedná se o jeden z nejvýše ceněných druhů vepřového masa z pohledu prestižních kuchařů díky jemné textuře a chuti. Tato paštika se doporučuje jako…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paštika z choriza se připravuje z této tradiční uzeniny typické pro oblast Extremadura a je přímo emblémem provincie Cáceres, protože je součástí její historie i geografie díky použití různých surovin a prvků, které dotváří místní kulturu. Patří mezi ně vepřové maso a pastviny,…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Iberská paštika s paprikou de la Vera La Chinata je velmi chutný jemný krém. Její receptura je v souladu s tradicemi a přípravou, charakteristickou pro pokrmy oblasti Extremadura. Je založena na dvou klíčových ingrediencích: extra panenském olivovém oleji pocházejícím z našich…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Peelingové mýdlo La Chinata je vyrobeno z extra panenského ekologického olivového oleje a malých zrnek z olivových pecek a vydává jemnou a přirozenou vůni. Rozemleté olivové pecky hloubkově čistí póry, velmi jemně odstraňují odumřelé buňky a nadbytečný maz a tak vylepšují…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji La Chinata se připravují z vybraných rajčat nejvyšší kvality a konzervují se extra panenským olivovým olejem z naší sklizně. Jedná se o produkt vynikající chuti a struktury, který je výhodné mít stále ve spíži, protože se pro něj…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ochucený balsamický ocet s medem La Chinata je opravdu chutný a výživný gurmánský produkt. Jeho tajemství spočívá v prvotřídním medu ze Středomoří, který je jeho součástí. Ten přináší jedinečnou chuť a energii navíc. Tento prvotřídní ocet je charakterizovaný tmavou barvou…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Červené rajčatové pesto La Chinata je vyrobené dle tradiční italské receptury. Snoubí se v něm chutě našeho vlastního extra panenského olivového oleje La Chinata, čerstvých a sušených rajčat, sýru Grana Padano, bazalky, piniových oříšků, česneku a chilli. Všechny tyto…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Balzamikový ocet z Modeny je oblíbenou přísadou do salátů, k dochucení masa, ryb… La Chinata se rozhodla využít jeho chuti a kvality a vzdát úctu oblasti Extremadury, a tak louhováním fíků vytvořila balzamikový ocet se všemi jeho charakteristickými vlastnostmi, obohacený…
můžete mít 1.10. - 2.10.
Balzamikový ocet z Modeny je oblíbenou přísadou s všestranným využitím. La Chinata se rozhodla využít jeho chuti a kvality a vzdát úctu oblasti Extremadury, která je typická bohatou úrodou kvalitních třešní. Proto louhováním třešní vytvořila La Chinata balzamikový ocet se všemi…
můžete mít 1.10. - 2.10.