Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Voděodolný. Rozsah měření od –50 °C do 300 °C. Stupnice po 0,1°C mezi –19,9°C a 199,9°C, pro ostatní teploty rozsah 1 °C. Přesnost 1 °C mezi –20°C a 100°C, pro další teploty rozsah ± 2°C. Režim uzamykání – pro plynulou kontrolu teploty. 120 mm dlouhá nerezová sonda. Změří teplotu za 1 s. S krytem a
můžete mít 28.11. - 29.11.
Navzdory jeho nízké hmotnosti je jeho nosnost až 150 kg. Skládací – minimalizují se přepravní rozměry. 2 otočná kolečka.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pro tácy/nádoby GN 1/1 ve vzdálenosti 80 mm od sebe. S pracovní plochou. S oboustrannými zábranami pro zaaretování podnosů. Včetně 4 koleček, z toho 2 s brzdami. GN 1/1 – 530×325. Dodáváno rozložené.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vozík na nádobu na odpad, 80 l, HENDI, (L)mm
můžete mít 28.11. - 29.11.
Určeno pro použití v restauracích, hotelech, občerstveních, ale i cateringových firmách nebo svatebních domech. Robustní, snadno instalovatelná konstrukce z nerezové oceli AISI 201 pro snadné čištění Uspořádání profilovaných vodítek umožňuje současnou přepravu různých konfigurací kontejnerů GN 1/1,
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vyrobeno z nerezové oceli Zaoblené hrany Ochrana rohů 4 otočná kolečka s nárazníky, z nichž 2 mají brzdy Plastová kolečka TPR Ø 125 mm Maximální rovnoměrné zatížení police 37 kg Pro vlastní montáž
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pro použití v profesionálním stravování Ideální pro pekárny a cukrárny Precizní zdobení dortů a dezertů Vyrobeno z polypropylenu nebo nerezové oceli K dispozici jsou modely různých tvarů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pro použití v profesionálním stravování Ideální pro pekárny a cukrárny Precizní zdobení dortů a dezertů Vyrobeno z polypropylenu nebo nerezové oceli K dispozici jsou modely různých tvarů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pro použití v profesionálním stravování Ideální pro pekárny a cukrárny Precizní zdobení dortů a dezertů Vyrobeno z polypropylenu nebo nerezové oceli K dispozici jsou modely různých tvarů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pro použití v profesionálním stravování Ideální pro pekárny a cukrárny Precizní zdobení dortů a dezertů Vyrobeno z polypropylenu nebo nerezové oceli K dispozici jsou modely různých tvarů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vany dřezů jsou lisované z jednoho kusu nerezového plechu, který je vysoce odolný vůči potravinářským kyselinám a chemickým prostředkům Vana dřezu je beze švů přivařena k nerezové pracovní desce Rozměry dřezu: 400×400×(H)250 mm Ostatní části z oceli AISI 430 Standardní prolis odtoku sifonu: ø 52 mm
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vhodný pro cukrárny, kavárny, zmrzlinářství a restaurace Vždy vyrábí šlehačku se správnou teplotou (4 °C) a s odpovídající konzistencí Odnímatelné díly výdejní trysky umožňují dokonalé čištění a dodržení vysokých hygienických standardů Praktické ovládání pomocí elektronického panelu Vzduchem chlazen
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty
můžete mít 28.11. - 29.11.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty
můžete mít 28.11. - 29.11.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty
můžete mít 28.11. - 29.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 27.11. - 28.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 27.11. - 28.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty|Všechna víka s otvory pro uvolňov
můžete mít 28.11. - 29.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 28.11. - 29.11.