Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bílá rýže Basmati má jemnou chuť. Slovo „basmati“ pochází z hindštiny a znamená „vůně“. Tento název rýže dostala oprávněně, protože opravdu nádherně voní a při vaření oslní svou vůní celý váš dům. Čím se ale liší od rýže celozrnné?
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bílá rýže Basmati má jemnou chuť. Slovo „basmati“ pochází z hindštiny a znamená „vůně“. Tento název rýže dostala oprávněně, protože opravdu nádherně voní a při vaření oslní svou vůní celý váš dům. Čím se ale liší od rýže celozrnné?
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bílá rýže Basmati má jemnou chuť. Slovo „basmati“ pochází z hindštiny a znamená „vůně“. Tento název rýže dostala oprávněně, protože opravdu nádherně voní a při vaření oslní svou vůní celý váš dům. Čím se ale liší od rýže celozrnné?
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže dlouhozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15 – 20 min získáte vynikajicí přílohu k vašim masovým i zeleninovým pokrmům, k omáčkám nebo luštěninovým směsím.Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 75 %.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů. Recept – Rýžový pilaf Složení: 100 % rýže jasmínová BIO Balení: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Sypká a nelepivá rýže. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zeleninových směsích. Její vaření trvá trochu déle než u bílé broušené varianty, ale vyplatí se to. Basmati natural má výraznější chuť, déle zasytí a dodá vám více živin.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže. Dodá atraktivitu vašim salátům, přílohám a rizotům. Díky obsahu obalové vrstvy jsou její zrna plná vlákniny a vitamínů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jasmínová rýže (Jasmin rice) je druh dlouhozrnné rýže, která pochází především z Thajska, i když se pěstuje i v jiných částech jihovýchodní Asie, jako jsou Vietnam a Kambodža.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže červená je druh rýže, který je sklízen před dozráním. Je bohatá na živiny, zejména na vlákninu, železo a antioxidanty.
Momentálně nedostupné
Rýže červená je druh rýže, který je sklízen před dozráním. Je bohatá na živiny, zejména na vlákninu, železo a antioxidanty.
Momentálně nedostupné
Jasmínová rýže bílá Premium je druh rýže, který pochází z Thajska. Je známá svou aromatickou vůní a lepivou konzistencí. Obsahuje mnoho živin, zejména vlákninu, mangan a vitamin B1. Tato rýže je skvělou volbou pro přípravu tradičních asijských jídel, jako je sushi, pad thai nebo wok.
Momentálně nedostupné
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
Momentálně nedostupné
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli „indiánské rýže“. Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost. Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu „rychlá pánev“.
Momentálně nedostupné
Rýži Arborio si oblíbí všichni milovníci italských pokrmů. Rýže Arborio je po uvaření křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu, což je typické pro italská risotta. Výtečně vám bude chutnat houbové, ale i dýňové, cuketové či brokolicové rissotto.
Momentálně nedostupné
Rýže dlouhozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15 – 20 min získáte vynikajicí přílohu k vašim masovým i zeleninovým pokrmům, k omáčkám nebo luštěninovým směsím.
Momentálně nedostupné
Rýže kulatozrnná natural je výjmečná svým baculatým tvarem a vysokým obsahem škrobu. Díky němu do sebe absorbuje hodně vody. Po uvaření vás překvapí svou příjemnou krémovou konzistencí. Krásně se lepí, takže je tou pravou volbou do risott, nádivek a náplní, zapečených pokrmů či placiček.
Momentálně nedostupné
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli „indiánské rýže“. Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost. Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu „rychlá pánev“.
Momentálně nedostupné