Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Složení: Bio celozrnná semolina z tvrdé pšenice, voda Balení: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO těstoviny Spirály Tricolore jsou vyrobeny z prvotřídní bio pšenice durum. Jejich složení je 100% přírodní a neobsahují žádné umělé přísady ani barviva. Těstoviny mají tvar spirály, který je ideální pro zachycení omáčky.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže dlouhozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15 – 20 min získáte vynikajicí přílohu k vašim masovým i zeleninovým pokrmům, k omáčkám nebo luštěninovým směsím.Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 75 %.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů. Recept – Rýžový pilaf Složení: 100 % rýže jasmínová BIO Balení: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bezvaječná žitná kolínka z celozrnné žitné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohatá na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod. Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Sypká a nelepivá rýže. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zeleninových směsích. Její vaření trvá trochu déle než u bílé broušené varianty, ale vyplatí se to. Basmati natural má výraznější chuť, déle zasytí a dodá vám více živin.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže. Dodá atraktivitu vašim salátům, přílohám a rizotům. Díky obsahu obalové vrstvy jsou její zrna plná vlákniny a vitamínů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jasmínová rýže (Jasmin rice) je druh dlouhozrnné rýže, která pochází především z Thajska, i když se pěstuje i v jiných částech jihovýchodní Asie, jako jsou Vietnam a Kambodža.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Špagety celozrnné – dopřejte si pravou italskou kvalitu. Špagety celozrnné pro vás vyrábí přímo italští mistři. Těstoviny vznikají z proslulé italské tvrdé pšenice na speciálních bronzových formách. Proto mají tu správnou chuť i strukturu a omáčky na nich krásně ulpívají.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Fusilli pšeničné od toskánských mistrů. Fusilli pšeničné pro vás vyrábí skuteční těstovinoví profesionálové přímo v Itálii. Na tvarování používají speciální bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a vaše oblíbené omáčky se na nich lépe udrží.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pohankové těstoviny – polévkové jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají bezlepkovou alternativu. Vyrobené z čisté pohankové mouky, neobsahují vajíčka ani žádné přídavné látky, což zajišťuje jejich přirozenou chuť a kvalitu bez chemie.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pohankové těstoviny jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají bezlepkovou alternativu. Vyrobené z čisté pohankové mouky, neobsahují vajíčka ani žádné přídavné látky, což zajišťuje jejich přirozenou chuť a kvalitu bez chemie.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pohankové těstoviny jsou skvělou volbou pro ty, kteří preferují zdravé a přirozené suroviny. Tím, že jsou vyrobeny pouze z pohankové mouky a vody, jsou nejen bezlepkové, ale také přirozeně bezvaječné a bez jakýchkoli chemických přísad.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vaše pohankové těstoviny zní skvěle! Bezvaječné, bez přídavků a bez chemie – to je opravdu zajímavé a zdravé. Měly by se asi hodit i pro ty, kteří mají bezlepkovou dietu. Vlnky se využívají nejvíce do salátů anebo na zapékání.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Rýže červená je druh rýže, který je sklízen před dozráním. Je bohatá na živiny, zejména na vlákninu, železo a antioxidanty.
Momentálně nedostupné
Rýže červená je druh rýže, který je sklízen před dozráním. Je bohatá na živiny, zejména na vlákninu, železo a antioxidanty.
Momentálně nedostupné
Jasmínová rýže bílá Premium je druh rýže, který pochází z Thajska. Je známá svou aromatickou vůní a lepivou konzistencí. Obsahuje mnoho živin, zejména vlákninu, mangan a vitamin B1. Tato rýže je skvělou volbou pro přípravu tradičních asijských jídel, jako je sushi, pad thai nebo wok.
Momentálně nedostupné
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
Momentálně nedostupné
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli „indiánské rýže“. Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost. Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu „rychlá pánev“.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné