Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kuchyňská cibule je hojně pěstovaná a často používaná v každé kuchyni. K nám se ale dostala ze střední Asie a my ji využíváme k přípravě masových jídel, salátů, polévek, omáček, nakládané zeleniny, pomazánek a paštik. K čemu a jak ale využít cibulový prášek?
můžete mít 28.11. - 29.11.
Cizrnu můžete najít také pod názvem římský hrách. Většina z nás ji zná asi díky pokrmu zvaný hummus, což je vlastně jakási „pomazánka“ z uvařené a rozmačkané cizrny, do které se přidává sezamová pasta tahini, citrónová šťáva, olivový olej, česnek a sůl.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čočka černá, též zvaná beluga, je jedním z druhů čočky. Je na ní zajímavé to, že jakmile ji ochutnáte, ucítíte moře – proto se často servíruje s mořskými řasami či se přidává do japonských polévek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čočka černá, též zvaná beluga, je jedním z druhů čočky. Je na ní zajímavé to, že jakmile ji ochutnáte, ucítíte moře – proto se často servíruje s mořskými řasami či se přidává do japonských polévek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čočka černá, též zvaná beluga, je jedním z druhů čočky. Je na ní zajímavé to, že jakmile ji ochutnáte, ucítíte moře – proto se často servíruje s mořskými řasami či se přidává do japonských polévek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čočka hnědá je asi nejznámějším druhem čočky. Její výhodou je, že je výživná a obsahuje opravdu málo tuků, takže je vhodná pro vás, kdo se snažíte zhubnout, sportovce i pro ty, kdo se zabýváte zdravým životním stylem. Pomáhá v boji proti chudokrevnosti díky obsahu železa a kyseliny listové.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čočka hnědá je asi nejznámějším druhem čočky. Její výhodou je, že je výživná a obsahuje opravdu málo tuků, takže je vhodná pro vás, kdo se snažíte zhubnout, sportovce i pro ty, kdo se zabýváte zdravým životním stylem. Pomáhá v boji proti chudokrevnosti díky obsahu železa a kyseliny listové.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Zelená čočka je jedním z druhů čočky. Pochází z francouzské oblasti Le Puy, z toho důvodu můžete zelenou čočku najít pod názvem Puy. Pokud nejste zrovna nadšenými fanoušky klasické čočky, je právě tento druh pro vás!
můžete mít 28.11. - 29.11.
Zelená čočka je jedním z druhů čočky. Pochází z francouzské oblasti Le Puy, z toho důvodu můžete zelenou čočku najít pod názvem Puy. Pokud nejste zrovna nadšenými fanoušky klasické čočky, je právě tento druh pro vás!
můžete mít 28.11. - 29.11.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datlové kostičky jsou ty nejkvalitnější BIO datle nakrájené na kousky. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle Medjool, často označované jako „královské datle,“ jsou považovány za jednu z nejlepších a nejluxusnějších odrůd datlí na světě.Původ a HistorieDatle Medjool pocházejí z oblasti kolem Maroka, ale dnes se hojně pěstují také v Izraeli, Palestině, USA (zejména v Kalifornii a Arizoně), Saudské Ar…
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle odrůdy medjool jumbo jsou větší variantou datlí medjool. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Datle odrůdy medjool jumbo jsou větší variantou datlí medjool. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 28.11. - 29.11.