Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Černý rybíz je chutné a osvěžující ovoce, které je bohaté na živiny. Obsahuje významné množství vitamínu C, antioxidantů a vlákniny. Vitamín C podporuje správnou funkci imunitního systému. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením. Vláknina je prospěšná pro trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Černý rybíz je chutné a osvěžující ovoce, které je bohaté na živiny. Obsahuje významné množství vitamínu C, antioxidantů a vlákniny. Vitamín C podporuje správnou funkci imunitního systému. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením. Vláknina je prospěšná pro trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jak je známo, luštěniny jsou bohaté na mnohé živiny a na tělu prospěšné látky. Dále působí jakožto prevence proti kardiovaskulárním onemocněním. Jsou vhodné také pro diabetiky, mají totiž nízký glykemický index, mnoho vlákniny a potěší i celiaky, protože fazole jsou přirozeně bezlepkové.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jak je známo, luštěniny jsou bohaté na mnohé živiny a na tělu prospěšné látky. Dále působí jakožto prevence proti kardiovaskulárním onemocněním. Jsou vhodné také pro diabetiky, mají totiž nízký glykemický index, mnoho vlákniny a potěší i celiaky, protože fazole jsou přirozeně bezlepkové.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červená řepa je kořenová zelenina charakteristické barvy, vůně i chutě. Ale co o ní vlastně víme?Něco málo z její historie. Její původ sahá až do Středomoří. První záznamy o červené řepě pocházejí z Babylonie.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červená řepa je kořenová zelenina charakteristické barvy, vůně i chutě. Ale co o ní vlastně víme?Něco málo z její historie. Její původ sahá až do Středomoří. První záznamy o červené řepě pocházejí z Babylonie.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Česnek je kořením, které by nemělo chybět v žádné domácnosti, avšak málokdo už o něm ví, odkud se vlastně vzal a proč bychom ho v našem jídelníčku rozhodně neměli postrádat.Tak si řekneme něco málo z jeho historie. Česnek se pěstuje už více než 5 000 let.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Česnek je kořením, které by nemělo chybět v žádné domácnosti, avšak málokdo už o něm ví, odkud se vlastně vzal a proč bychom ho v našem jídelníčku rozhodně neměli postrádat.Tak si řekneme něco málo z jeho historie. Česnek se pěstuje už více než 5 000 let.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Česnekový prášek BIO je vyrobený z vysoce kvalitních česnekových stroužků, které jsou usušeny a rozemlety na jemný prášek. Česnek bývá často používán nejen jako oblíbené dochucovadlo v kuchyni, ale také v domácím lékařství.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chia semínka, malá zrnka s odstíny černé nebo hnědé, se vyskytují na rostlině Salvia hispanica. Přestože jsou malá, nabízejí bohatství živin, jako jsou omega-3 mastné kyseliny, vláknina a bílkoviny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chia semínka, malá zrnka s odstíny černé nebo hnědé, se vyskytují na rostlině Salvia hispanica. Přestože jsou malá, nabízejí bohatství živin, jako jsou omega-3 mastné kyseliny, vláknina a bílkoviny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO Chilli vločky jsou vyrobené ze sušených chilli papriček. Jsou bohaté na vitaminy, minerály a antioxidanty. Dodávají jídlu pikantní chuť a vůni. Chili je oblíbenou přísadou v mexické a thajské kuchyni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kuchyňská cibule je hojně pěstovaná a často používaná v každé kuchyni. K nám se ale dostala ze střední Asie a my ji využíváme k přípravě masových jídel, salátů, polévek, omáček, nakládané zeleniny, pomazánek a paštik. K čemu a jak ale využít cibulový prášek?
můžete mít 28.11. - 29.11.