Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Dokonce je možné si brusinky vypěstovat na zahradě, jen jim musíte dopřát kyselou a vlhkou půdu.Co víme o historii brusinek? Historie těchto červených bobulí spadá do doby před objevením Ameriky – zde je používali právě Indiáni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Výběrové suroviny: Brusinky, které používáme, jsou pečlivě vybírány a sušeny, aby si zachovaly svou přirozenou sladkost a šťavnatost.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Výběrové suroviny: Brusinky, které používáme, jsou pečlivě vybírány a sušeny, aby si zachovaly svou přirozenou sladkost a šťavnatost.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bulgur medium BIO je vyroben z pšeničných zrn, která jsou před vařením částečně propařována a následně rozdrcená na drobná zrnka. Jeho výhodou je vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávení. Obsahuje také bílkoviny důležité pro stavbu a obnovu svalové hmoty.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bulgur medium BIO je vyroben z pšeničných zrn, která jsou před vařením částečně propařována a následně rozdrcená na drobná zrnka. Jeho výhodou je vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávení. Obsahuje také bílkoviny důležité pro stavbu a obnovu svalové hmoty.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bulgur pšeničný celozrnný je chutnou a zdravou alternativou k obilovinám. Je vyroben z celých zrnek pšenice, díky čemuž si zachovává vysokou nutriční hodnotu. Obsahuje bohaté množství vlákniny, jež podporuje zdravé trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Camu camu se řadí mezi tropické bobule, které se pěstují v Jižní Americe, především v Peru. Je nejvíce známa díky vysokému obsahu vitaminu C, kterým mnohonásobně převyšuje citrusové plody. Bobule je též bohatá na antioxidanty, které přispívají k regeneraci a ochraně buněk.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Camu camu se řadí mezi tropické bobule, které se pěstují v Jižní Americe, především v Peru. Je nejvíce známa díky vysokému obsahu vitaminu C, kterým mnohonásobně převyšuje citrusové plody. Bobule je též bohatá na antioxidanty, které přispívají k regeneraci a ochraně buněk.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnný kuskus BIO je zdravá a chutná alternativa klasického kuskusu. Je vyroben z celozrnné semoliny, která je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálů. Kuskus je dobrým zdrojem vlákniny, která je důležitá pro zdraví trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnný kuskus BIO je zdravá a chutná alternativa klasického kuskusu. Je vyroben z celozrnné semoliny, která je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálů. Kuskus je dobrým zdrojem vlákniny, která je důležitá pro zdraví trávení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Černušková mouka je mletý produkt ze semen černušky seté (Nigella sativa), známé také jako černý kmín. Tato semena mají silnou, výraznou chuť a jsou známá svými zdravotními přínosy, včetně protizánětlivých, antioxidačních a antibakteriálních vlastností.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 28.11. - 29.11.