Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dýňová semínka jsoujeden z nejlepších přírodních zdrojů zinku, významným zdrojem roslinných omega 3 kyselin a zdrojem vitamínu A, E, D, B a kyseliny listové. Dýňová semena mají příjemnou oříškovou chuť i široké využití.
Momentálně nedostupné
Slunečnicová semínka obsahují 49 % tuků, z nichž se vyrábí výborný kuchyňský olej, 23 % bílkovin (podobně jako maso) a jen 8 % sacharidů. Jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Také jsou bohatá na železo, hořčík, vápník a fosfor.
Momentálně nedostupné
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
Momentálně nedostupné
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě.
Momentálně nedostupné
Rýžové vločky nabízí bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano. Používají se do polévek, kaší, placek, pomazánek, salátů a jako příloha různých masových i zeleninových pokrmů.
Momentálně nedostupné
Bezvaječná kolínka z celozrnné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohatá na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková – celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků. Složení: 100 % kukuřičná krupice BIO Balení: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Krupice ovesná jse správnou volbou suroviny na ranní kaši – bez vaření. Během pár minut z ní připravíte vynikající a voňavou, sytou kaši. Stačí zalít horkou vodou, nechat nabobtnat a pak dochutit dle vašeho přání – oříšky, semínka, ovoce, sirup, med či strouhaná čokoláda.
Momentálně nedostupné
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
Momentálně nedostupné
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a vitamínů. Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná mouka – výživná bezlepková mouka z jemně mletého kukuřičného zrna. Je lehce stravitelná a má široké možnosti využití. Využijete ji nejen na přípravu křupavých tortill, ale i na ranní kaše, sušenky, placičky, na zahušťování polévek a omáček.
Momentálně nedostupné
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je vyroben z celozrnné tvrdozrnné pšeničné krupice – tzv. semoliny, takže má vysoký obsah vlákniny a déle zasytí.
Momentálně nedostupné
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také díky značnému množství vitamínů a minerálních látek (mangan, zinek, železo, vitamin B).
Momentálně nedostupné
Skočme o deset tisíc let zpět. To je doba, kdy dvouzrnku naši předci pěstovali a využívali. Je to tedy hodně, ale opravdu hodně původní odrůda :-). Čím je dvouzrnková celozrnná mouka jedinečná?
Momentálně nedostupné
Ovesná mouka je umleta z ovesných vloček. Má tedy všechny jejich neobyčejné vlastnosti a výživové kvality. Ovesná mouka je zdrojem energie a živin. Obsahuje stravitelné bílkoviny, komplexní sacharidy a velkým pozitivem je vysoký obsah vlákniny. Zasytí kvalitně a nadlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny.
Momentálně nedostupné
Jemná krupice z tvrdozrnné pšenice. Krupice je vhodná na přípravu domácích nudlí a jiných těstovin, na knedlíky a noky. Výborná je i na sladko jako jemná snídaňová kaše. Tvrdozrnná pšenice má nižší glykemický index a více lepku než běžná pšenice.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné