Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Teffová mouka BIO se řadí mezi bezlepkové mouky. Vyrábí se ze semen teffu, což je travina původem z Etiopie a Eritrie. Je základní potravinou tamější kuchyně a postupně si získává oblibu i u nás pro své specifické vlastnosti. Mouka má tmavě hnědou barvu a jemně oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Teffová mouka BIO se řadí mezi bezlepkové mouky. Vyrábí se ze semen teffu, což je travina původem z Etiopie a Eritrie. Je základní potravinou tamější kuchyně a postupně si získává oblibu i u nás pro své specifické vlastnosti. Mouka má tmavě hnědou barvu a jemně oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Teffová mouka BIO se řadí mezi bezlepkové mouky. Vyrábí se ze semen teffu, což je travina původem z Etiopie a Eritrie. Je základní potravinou tamější kuchyně a postupně si získává oblibu i u nás pro své specifické vlastnosti. Mouka má tmavě hnědou barvu a jemně oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Složení: Balení: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Momentálně nedostupné
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice BIO je skvělá surovina, kterou můžete využít v kuchyni na mnoho různých způsobů. Zde je několik nápadů na její použití:Polenta: Tradiční italský pokrm, který se připravuje vařením kukuřičné krupice ve vodě nebo vývaru, dokud nevznikne hustá kaše.
Momentálně nedostupné
Celozrnná špaldová krupice na tu nejlahodnější krupicovou kaši. Celozrnná špaldová krupice – to je pro nás nezbytnost. Zamilují si ji nejen vaše děti ale i vy. Protože s ní bude vaše ranní krupicová kaše vydatnější, výživnější, voňavější.
Momentálně nedostupné
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem,
mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou.
Momentálně nedostupné
Pšeničnou celozrnnou mouku vám šetrně meleme v našem jedinečném bio mlýně. Pšeničnou celozrnnou moukou doplňte z 1/3 ke svým oblíbeným receptům. Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny. Na naší mouce si zakládáme, protože známe každý její krok výroby.
Momentálně nedostupné
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou.
Momentálně nedostupné
Špaldová mouka celozrnná hrubě mletá umí výborné knedlíky. Špladovou mouku celozrnnou hrubě mletou přidáváme do klasických houskových knedlíků. Jsou pak trochu tmavší, pevnější a déle vás zasytí.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Momentálně nedostupné
Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a proto obsahují PROBIO chlebové mouky více vlákniny a cenných živin než mouky bílé. Na delší dobu zasytí.
Momentálně nedostupné
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
Momentálně nedostupné
Žito je v Česku jedna z nejoblíbenějších obilovin.
Momentálně nedostupné
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano. Používají se do polévek, kaší, placek, pomazánek, salátů a jako příloha různých masových i zeleninových pokrmů.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků. Složení: 100 % kukuřičná krupice BIO Balení: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Krupice ovesná jse správnou volbou suroviny na ranní kaši – bez vaření. Během pár minut z ní připravíte vynikající a voňavou, sytou kaši. Stačí zalít horkou vodou, nechat nabobtnat a pak dochutit dle vašeho přání – oříšky, semínka, ovoce, sirup, med či strouhaná čokoláda.
Momentálně nedostupné
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
Momentálně nedostupné
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a vitamínů. Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Momentálně nedostupné