Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dvouzrnka chutnala již našim předkům, zůstala stejná, svá a původní (nešlechtěná pšenice) a zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a přirozené podobě. Obohaťte jí své saláty, polévky a rizota.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové.Jáhly v kuchyni: Jáhly před vařením vždy spařte horkou vodou, odstraníte z nich hořkou chuť.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je celozrnný, takže má vyšší obsah vlákniny. Kuskus je skvělý v tom, že je bleskově připravený, stačí ho zalít vroucí vodou, zakrýt pokličkou, po 5 minutách načechrat vidličkou a je hotovo.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Čiroková mouka – nový level vašeho bezlepkového pečení. Čirokovou mouku si sami meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Tato odolná a silná plodina vám spestří jídelníček. Věděli jste, že bílkoviny čiroku se svým složením přibližují kvalitě živočišné bílkoviny?
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pohankovou mouku pro vás meleme v našem bezlepkovém bio mlýně. Pohankovou mouku umíme mlít voňavou, čerstvou a bezpečnou pro celiaky i alergiky. Pohance věnujeme maximální péči při sušení, čištění, loupání i samotném mletí, proto voní a chutná nejlépe ze všech.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto moouku je loupaná mechabnicky, čímž si zachovává cenné živiny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.Víte že?
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu
(flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italký pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 28.11. - 29.11.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Celozrnná špaldová krupice – zdravá variace klasické pšeničné krupice. Je namleta z celých zrn špaldy, obsahuje tak více vlákniny i vitamínů obsažených v obalu zrna.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kukuřice sterilovaná ve slaném nálevu. Vynikne ve všech zeleninových salátech, v rizotech, na pizze i v polévkách. Je příjemně křupavá, nasládlá a její barvu nepřehlédnete v žádném jídle. Je připravena velmi šetrně bez použití jakýchkoliv chemických látek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků.Skladování:Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 75 %.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je vyroben z celozrnné tvrdozrnné pšeničné krupice – tzv. semoliny, takže má vysoký obsah vlákniny a déle zasytí.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také díky značnému množství vitamínů a minerálních látek (mangan, zinek, železo, vitamin B).
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kukuřičná mouka – výživná bezlepková mouka z jemně mletého kukuřičného zrna. Je lehce stravitelná a má široké možnosti využití. Využijete ji nejen na přípravu křupavých tortill, ale i na ranní kaše, sušenky, placičky, na zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny.
můžete mít 28.11. - 29.11.