Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Švestky sušené BIO Složení: 100% švestky BIO Země původu: Bulharsko Balení: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo.
Momentálně nedostupné
Švestky sušené BIO Složení: 100% švestky BIO Složení: 100 % švestky Bio Balení: 200 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Sušené švestky jsou měkké a příjemně sladké, takže nahradí nezdravé cukrovinky. Obsahují mnoho sacharidů. Zajímavostí je, že mimo vlákninu, švestky obsahují bór.
Momentálně nedostupné
Sušené švestky jsou měkké a příjemně sladké, takže nahradí nezdravé cukrovinky. Obsahují mnoho sacharidů. Zajímavostí je, že mimo vlákninu, švestky obsahují bór.
Momentálně nedostupné
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. My vám je teď ale představíme a vsadíme se, že vám hned více padnou do oka.Jaký je rozdíl mezi višněmi a třešněmi? Možná, že by je mnoho z nás na první pohled ani nerozeznala, ale rozdíl v nich přece jen je.
Momentálně nedostupné
Višňový prášek neobsahuje žádné umělé přísady, konzervanty ani geneticky modifikované organismy (GMO).
Momentálně nedostupné
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
Momentálně nedostupné
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
Momentálně nedostupné
Jedna z nejzdravějších potravin a zároveň jeden z nejznámějších oříšků – ano, jedná se o vlašský ořech. Když se tak nad tím zamyslíme, vyloupnuté jadérko vypadá dost podobně jako náš mozek. A opravdu, vlašské oříšky jsou vynikající potravou pro náš mozek!
Momentálně nedostupné
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
Momentálně nedostupné
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
Momentálně nedostupné
Len hnědý – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnou in erozpustnou vlákninu, která podporuje správnou funkci a pročištění střev. Abyste všech výhod lnu ce nejvíce využili, dejte si ho bez tepelné úpravy.
Momentálně nedostupné
Len zlatý – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která podporuje správnou funkci a pročištění střev. Abyste všech výhod lnu ce nejvíce využili, dejte si ho bez tepelné úpravy.
Momentálně nedostupné
Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně hodnotá díky vysokému obsahu bílkovin a širokému spektru amynokyselin.
Momentálně nedostupné
Dýňová semínka jsoujeden z nejlepších přírodních zdrojů zinku, významným zdrojem roslinných omega 3 kyselin a zdrojem vitamínu A, E, D, B a kyseliny listové. Dýňová semena mají příjemnou oříškovou chuť i široké využití.
Momentálně nedostupné
Slunečnicová semínka obsahují 49 % tuků, z nichž se vyrábí výborný kuchyňský olej, 23 % bílkovin (podobně jako maso) a jen 8 % sacharidů. Jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Také jsou bohatá na železo, hořčík, vápník a fosfor.
Momentálně nedostupné
Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně hodnotá díky vysokému obsahu bílkovin a širokému spektru amynokyselin.
Momentálně nedostupné
Slunečnicová semínka obsahují 49 % tuků, z nichž se vyrábí výborný kuchyňský olej, 23 % bílkovin (podobně jako maso) a jen 8 % sacharidů. Jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Také jsou bohatá na železo, hořčík, vápník a fosfor.
Momentálně nedostupné