Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť. Tymián se velmi dobře hodí k cibuli, vínu a pivu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
>S touto kořeněnou směsí v kuchyni je úspěch zaručen. Již pouhý pohled na barevnou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregáno, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Císař František byl myslivec a prý rád sedával na posedu. Po úspěšném lovu se pak nechával rozmazlovat těmi nejlepšími zvěřinovými lahůdkami a vyprávěl u nich zajímavé lovecké příběhy.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tamari – sojová omáčka 300 ml , Sunfood
můžete mít 28.11. - 29.11.
Červeno-žlutá směs květů a koření s příznačným názvem „Energie“ je krásně barevná na pohled a dodá jídlu ostrou kořeněnou chuť. Energie je schopna zažehnout oheň v polévkách, těstovinových omáčkách i vegetariánských pokrmech.
Momentálně nedostupné
BIO Chilli vločky jsou vyrobené ze sušených chilli papriček. Jsou bohaté na vitaminy, minerály a antioxidanty. Dodávají jídlu pikantní chuť a vůni. Chili je oblíbenou přísadou v mexické a thajské kuchyni.
Momentálně nedostupné
Citronová kůra drcená BIO je zdravá a chutná přísada do pokrmů a nápojů. Citrony použité na její výrobu byly vypěstovány v ekologicky šetrném zemědělství. Jak všichni ví, citrusy jsou bohaté na vitamin C, který podporuje imunitní systém.
Momentálně nedostupné
Asi si mnoho z nás stále myslí, že citronová kůra je jen něco, co chrání gró celého citronu. Není tomu tak, protože zázračné účinky tohoto ovoce začínají už v jeho kůře.Odkud se citrony vůbec vzaly? Historie citronů sahá do dávné doby z kontinentu Asie.
Momentálně nedostupné
Asi si mnoho z nás stále myslí, že citronová kůra je jen něco, co chrání gró celého citronu. Není tomu tak, protože zázračné účinky tohoto ovoce začínají už v jeho kůře.Odkud se citrony vůbec vzaly? Historie citronů sahá do dávné doby z kontinentu Asie.
Momentálně nedostupné
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
Momentálně nedostupné
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
Momentálně nedostupné
Hřebíček mletý BIO je vyroben z hřebíčkovníku, tropické rostliny pocházející z Indonésie. Má výraznou a nezaměnitelnou chuť a vůni. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Nejčastěji se používá v kuchyni na dochucení rozmanitých jídel.
Momentálně nedostupné
Lékořice je bylina, která pochází z Asie. Je známá svou příjemnou chutí a vůní. Postupně si získala větší a větší oblibu a v dnešní době najde využití prakticky v každé kuchyni. BIO lékořice je také cenným přírodním zdrojem antioxidantů.
Momentálně nedostupné
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
Momentálně nedostupné
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
Momentálně nedostupné
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.
Momentálně nedostupné
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
Momentálně nedostupné
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
Momentálně nedostupné
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
Momentálně nedostupné
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
Momentálně nedostupné
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
Momentálně nedostupné
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
Momentálně nedostupné
Bourbon vanilka je označení pro druh té nejvoňavější z vanilek a její aroma je dlouhotrvající a velmi silné. Je prostě nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje?
Momentálně nedostupné