Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Bio kečup ve skle 450 ml, RAPUNZEL
můžete mít 28.11. - 29.11.
"12-ti bylinná sůl – „odnese nás do jiného světa“ Tato jemná, pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12-ti bylinná sůl je mnohostranně využitelná – můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
můžete mít 28.11. - 29.11.
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo nenávidí. V kuchyni se anýz používá podobně jako fenykl k zjemnění chleba, pečiva a koláčů. Pohled do dalekých krajin však dokazuje, že se dá anýz mnohostranně využít.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Badyán se svými osmicípými, hvězdicovitými plody je bezesporu nejhezčím kořením na trhu. Svým sladkým aroma se podobá fenyklu, je však o trochu ostřejší. Hodí se do sladkého pečiva a do kompotu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých omáček a zeleninových salátů. S plátky rajčat a mozzarelou je výborným předkrmem.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Aromatická, pikantní a barevně pestrá směs se solí.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pokud nevíte, co rychlého a chutného si dát na svačinku, pak vám v kuchyni nesmí chybět tato bylinková Hildegardina kořeněná směs na pomazánky s bylinkami a česnekem. Nejenom že chleba s touto pomazánkou výtečně chutná, ale i vypadá skvěle.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Aby vykročil Charlie do nového dne tou správnou nohou, nesmí na snídaňovém stole chybět vydatná kaše.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tradiční, ostrý, pikantní. Se směsí koření dona Rodrigueze je úspěch při přípravě Chilli con nebo sin Carne zaručen. Toto mexické koření dodává pálivou chuť a přináší rozmanitost do vašeho vaření. Jasně červeně-oranžová směs koření má příjemnou kořeněnou vůni papriky, to se odráží i v chuti.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit). Chilli vločky potěší všechny milovníky Chilli con carne, blýsknou se také v omáčkách na těstoviny, v karí, ohnivých marinádách a výjimečných dezertech.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Chlebové koření – „tradiční a nezaměnitelné“. Všechna důležitá tradiční koření na chleba jsou v Sonnentor chlebovém koření obsažena. Kdo touží po něčem víc a chce propůjčit svému chlebu zvláštní ráz, může toto koření dodatečně zjemnit jiným kořením, jako je anýz, kardamon, mák nebo černý kmín.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Přírodní éterický olej citron vás jediným přivoněním vás přenese zpátky na letní dovolenou. Vychutnejte si jeho jedinečné aroma v salátech, lehkých dezertech nebo osvěžujících nápojích. Díky šikovné pipetě budete dávkovat na kapku přesně.Použití: 1‒4 kapky na 250‒500 ml tekutiny nebo hmoty.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Cymbopogon citratus – 100% čistě rostlinný éterický olej z kontrolovaného ekologického zemědělství. Citronová tráva je tropická rostlina, která pochází původně z Indie. Dnes je jejím domovem Čína, Brazílie, Madagaskar a Afrika. Má citrusovou, svěží a povzbuzující vůni.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Svěžest jihovýchodní Asie! Svěží citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíbená: ryby, kuřecí maso, mořské plody, polévky a zelenina se zjemňují těmito zeleno-bílými stonky.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě kari směsi – jemně nasládlé a ostré Curry pro milovníky chilli.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kurkuma (žlutý kořen) nedominuje pouze směsi curry, nýbrž je zodpovědná za většinu žluté barvy této celosvětově známe curry směsi. Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Sonnentor nabízí dvě curry směsi, jemně nasládlé a ostré Curry pro fanoušky Chilli.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Estragon je nazýván jako dračí nať, neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Obzvláště se hodí na různé rybí pokrmy, na drůbež i vejce.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit. Sladce aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Fenykl však umí mnohem víc než pouze navonět chléb.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Citron v kombinaci s pepřem tvoří ideální kombinaci k ochucení grilovaných ryb nebo kuřecího masa.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Grilování se těší oblibě po celém světě. Dobré jídlo a společnost jsou přitom stejně důležité, jako výzva dodat hovězímu, vepřovému, jehněčímu či kuřecímu masu zcela výjimečnou osobitou chuť.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně jemnější než zázvor. Díky Hildegardě se stal znovu známým i v Evropě, u nás se s oblibou používá jako náhražka pepře.
můžete mít 28.11. - 29.11.