Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilka mletá Bourbon je kvalitní druh mleté vanilky pocházející z oblasti Bourbon (dnes známé jako Réunion a okolní ostrovy v Indickém oceánu).
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilkový lusk Bourbon Bio (18–20 cm) je vysoce kvalitní vanilkový lusk, který je pěstován ekologicky a bez použití chemických pesticidů či hnojiv. Pochází z ostrova Réunion nebo Madagaskaru, které jsou známé svou produkcí jedné z nejlepších vanilek na světě, označované jako Bourbon vanilka.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky nebo vanilinu. Pravý vanilkový cukr obsahuje semínka pravé vanilky nebo mletou vanilku, což mu dodává bohatší a složitější chuť díky přítomnosti dalších aromatických látek kromě vanilinu.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.Skladování:Skladujte v suchu a chladu, nejlépe při teplotě do 26 °C.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Jemný moučkový cukr připravený z cukrové třtiny. Obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický moučkový cukr.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Tato mořská sůl se vyrábí v Itálii v chráněné oblasti, získává se přirozeným procesem odpařování mořské vody a sklízí se ručně. Kromě chloridu sodného si zachovává i malé množství přírodních složek, jako jsou sírany, hořčík, vápník, draslík a četné stopové prvky přítomné v mořské vodě.
můžete mít 28.11. - 29.11.
LAHŮDKOVÉ DROŽDÍ SE SLADEM 150g PROVITA
můžete mít 28.11. - 29.11.