Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 28.11. - 29.11.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 28.11. - 29.11.