Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Broskvovice z rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je nezvyklý ovocný destilát vyráběný z kvalitních zralých broskví. Výsledkem destilace broskvového kvasu je pálenka komplexní trpko-sladce-zemité chuti.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Hruškovice Okowita Maurera Williams Bio vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera destilací odrůdy hrušek Wiliams v bio kvalitě. Destilát má charakteristické aroma – parfémovanější, více květinové a dřevité než u jiných odrůd.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Gruszkowica Bio je polská hruškovice z organických hrušek pěstovaných v oblasti Łącka. Má příjemnou vůni s jemnými hruškovými akcenty a měkkou, máslovou strukturu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Jahodovice Okowita Maurera Truskawkowica Bio je pravým destilátem vyrobeným destilací zkvašených organických jahod. A takových destilátů není příliš mnoho. Díky výrazné chuti jahod chutná skvěle čistá.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Malinovice Okowita Maurera Malinowica Bio vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. Charakteristická je pro ni silná vůně malin a sladká chuť s tóny ovoce i semínek. Pálenku Okowita Maurera Malinowica Bio doporučujeme konzumovat čistou při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Meruňkovice z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera vyrobená z nejkvalitnějších meruněk. Díky tradičnímu kvašení zachovává původní aroma a chuť ovoce. Jemnou ovocnou vůni ucítíte hned po otevření láhve.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Jabłkowica Dębowa Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka. Díky tříletému zrání v dubových sudech získala tato jablkovice krásnou zlatavou barvu. Aroma i chuť je jemnější, doplněná o tóny dubového dřeva, vanilky, mandlí a karamelu. Uspokojí i ty nejnáročnější labužníky.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka. Skvělá chuť a vůně je dána výběrem odrůdy, přípravou kvasu, destilací a délkou zrání. Pálenku Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka s mátou. Vůně jablka je skvěle doplněna mátou, která dodává jablkovici lehkou a osvěžující chuť. Pálenku Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka s meduňkou. Jablkovice má charakteristické aroma i dochuť jablek. Díky vlastnostem meduňky přináší konzumace v malém množství úlevu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Owsiana je unikátní obilný destilát vyrobený z ovsa v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Destilát z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera vyrobený z rakytníku. Nádhernou vůni rakytníku ucítíte hned po otevření láhve. Pálenku Okowita Maurera Rokitnik z Łącka podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Okowita Maurera Orkiszowa je unikátní obilný destilát vyrobený ze špaldy v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 106 lahví. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Rybízovice z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je unikátní pálenkou. Raritou ovocné destilace pro labužníky z ekologického černého rybízu. Chutná skvěle čistá. Pálenku Okowita Maurera Porzeczkowica Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Třešňovice na rozdíl od višňovice je poměrně vzácný destilát. Okowita Maurera Czereśniowica z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je charakteristická svou výraznou třešňovou vůní a sladkou chutí s lehkými tóny pecek a trochou hořkosti.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Višňovice Okowita Maurera Wiśniowica vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera z vyzrálých višní, které se nechaly zkvasit a následně pomalu destilovat. Výsledkem je destilát intenzivní vůně a chuti.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Keeper's Wódka Naturalnie Rzemieślnicza je kombinací obilného lihu s obilným destilátem a křišťálově čistou vodou. Obohacená o tóny medu a dubu zaručuje jedinečný chuťový zážitek.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Bairille Honey Destillate je první evropský medový destilát zrající v dubových sudech. Pečlivě navržený výrobní proces mu umožnil získat jedinečnou a neopakovatelnou chuť. Tři roky zrání v dubových sudech dodávají tomuto destilátu jedinečný charakter.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Bairille Honey Destillate je první evropský medový destilát zrající v dubových sudech. Pečlivě navržený výrobní proces mu umožnil získat jedinečnou a neopakovatelnou chuť. Tři roky zrání v dubových sudech dodávají tomuto destilátu jedinečný charakter.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Czwórniak Grzaniec Biesiadny je medovina, která zpříjemní každé setkání v kruhu přátel nebo rodiny. Její zajímavá chuť povzbuzuje smysly a chuťové pohárky. Je lehká a výrazná, po zahřátí odhaluje svou pravou podstatu. Ideální jako horká medovina. Ohřívá se na teplotu nejvýše 60 °C.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Dwójniak Malinowy je lahodná ovocná medovina v tradiční kameninové láhvi. Přírodní malinová šťáva dodává medovině vůni zralých malin a chuť malin souzní s jedinečnou sladkostí přírodního medu.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Dwójniak Palacio Mel je medovina vyráběná za studena. Zlatavě jantarová barva nápoje v sobě ukrývá dvě dominantní chutě – medovou a malinovou. Prezentovaný dwójniak se vyrábí v souladu s tradiční staropolskou recepturou, podle které na jeden objem včelího medu připadá jeden objem vody.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Półtorak Piasecki je přírodní nenasycenou medovinou vyráběnou za studena. Jejím charakteristickým rysem je přidání švestkové šťávy do medového roztoku místo vody, která dokonale obohacuje sladkost medu a vytváří výraznou kombinaci chutí.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Medovina Trójniak Kresowy v sobě uchovává všechny úžasné látky medu, protože je vyráběna za studena bez tepelných úprav. Koření, byliny, černý rybíz a okvětní lístky růže obohacují charakteristickou medovou chuť a aroma o tóny ovoce, bylin a koření.
můžete mít 29.11. - 3.12.