Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Zboží odelektromarket
Lze použít do hrnců různých průměrů. Výrobek držte mimo dosah dětí.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Struhadlo čtyřstranné nerezové pro ruční strouhání sýrů, zeleniny, ovoce atd. Čtyři typy strouhacích ploch zajišťují dostatečný výběr síly potravin.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Pařáček skládací, nerezový je vhodný k napařování knedlíků, vaření zeleniny a jiných pokrmů v páře – zachovává minerály a vitamíny. Lze použít do hrnců různých průměrů.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Výrobek držte mimo dosah dětí. Protiskluzové nožičky.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Výrobek držte mimo dosah dětí. Čtyři typy strouhacích ploch zajišťují dostatečný výběr síly potravin.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Zvonek zazvoní po uplynutí doby. Nastavení času probíhá pomocí tlačítek na přehledném displeji.
můžete mít 19.12. - 20.12.
Hmoždíř na drcení koření, bylinek, přípravu pesta, směsí bylinek s olejem,… Vnitřní průměr je 9 cm, takže pohodlně vytvoříte obvyklou dávku, délka tloučku je 13 cm.
můžete mít 17.12. - 18.12.
Každý nemusí kopist znát. Je to ale zjednodušeně řečeno velká vařečka, určená k míchání ve velkých hrncích, kotlích a vanách, používaná v gastro provozech, pekárnách na těsto, při zabíjačkách, na táborech nebo akcích, kde je potřeba míchat větší množství omáček, těst a různých základů pro další vaře
můžete mít 17.12. - 18.12.
Víceúčelové plastové struhadlo s nerezovými břity usnadní krájení brambor, zeleniny i ovoce na různě široké plátky a hranolky. Perfektní využití najde při krájení domácích bramborových a cuketových hranolků, tenkých plátků okurky na okurkový salát i širokých plátků zeleniny, např. na grilování.
můžete mít 17.12. - 18.12.
Jestli vaříte čas od času guláš, svíčkovou nebo silný vývar ve velkém, bude se hodit opravdu velká naběračka. Ať je to rodinná sešlost, zabijačka, letní tábor nebo hledáte vybavení gastro provozů, jídelen a bufetů.
můžete mít 17.12. - 18.12.
Pomůže zjistit teplotu tekutin, olejů, nejrůznějších připravovaných pokrmů a potravin či vzduchu ve vybraném prostoru. Hlavně při přípravě anglického roastbeefu, masa na grilu, při vaření karamelu, cukerného rozvaru apod. se přesná sonda bude hodit.
můžete mít 17.12. - 18.12.
U šťavnatého anglického roastbeefu, pořádného steaku, uzeného masa, ale i cukerného rozvaru nebo karamelu je důležité hlídat vnitřní teplotu. K tomu výborně slouží univerzální teploměr, který měří teplotu potravin (masa mimo troubu nebo gril, nápojů, olejů na smažení, při výrobě cukrovinek) i vzduch
můžete mít 17.12. - 18.12.