Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný tak, aby zaručoval uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař může získat dekorativní, průsvitné plátky (metoda katsura-muki).
můžete mít 7.10. - 9.10.
Satake Satoru Bunka Nůž Santoku 17 cm Satake Satoru Santoku Bunka kuchyňský nůž 17 cm Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Satoru kuchařský nůž 21 cm Satake Satoru Kuchařský kuchyňský nůž 21 cm Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Satoru Nůž na krájení 10 cm Nůž Satake Satoru 10 cm Praktický kuchyňský nůž, ideální pro zpracování malých ploch. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a špičatý hrot pomáhá vyrážet nežádoucí místa v ovoci a zelenině.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Satoru Premium Bunka nůž 20cm
Satake Satoru Nůž Bunka Šéf 20cm v dřevěné krabičce Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Baleno v tradičním dřevěném obalu je perfektním dárkem pro každého milovníka vaření.
můžete mít 3.10. - 4.10.