Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Nůž Satake Satoru Deba 16 cm Kuchyňský nůž Satake Satoru Deba 16 cm Tradiční japonský nůž se silnou, zúženou čepelí, který se používá k odblanění a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Satake Satoru Nakiri 16 cm
Kuchyňský nůž Satake Satoru Nakiri 16 cm Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené ingredience rychle přemístit do salátové mísy nebo pánve. Zkušený kuchař může použít tenký nůž
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Satake Satoru Sashimi 21 cm Kuchyňský nůž Satake Satoru Sashimi 21 cm Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Skvěle se hodí k přípravě sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Yanagi Sashimi 20,5 cm Satake Tomoko Profesionální japonský nůž Satake Tomoko, Yanagi Sashimi 20,5 cm. Kuchyňské nože jsou perfektní dárky pro firmy. Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Sashimi & Deba profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 21 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi,
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Nashiji Přírodní profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 21 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpa
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Megumi Classic profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 21 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpacc
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Sashimi & Deba profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 24 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi,
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Nůžky na ovoce v dřevěné pochvě Satake Nůžky na ovoce v dřevěné pochvě Jednoduchý nůž na ovoce vyrobený z oceli 420J2, je ideální pro malé úkoly, jako je loupání a krájení ovoce. Vybaveno dřevěnou pochvou zajišťuje bezpečnost čepele a bez problémů ji můžeme vzít na tábor nebo na výlet d
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake S/D levoruký Debův nůž 12cm
Kuchyňský nůž Satake S / D levoruký Deba 12 cm Tradiční japonský nůž se silnou, zúženou čepelí, který se používá k odblanění a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežíh
můžete mít 3.10. - 4.10.
Kuchyňský nůž Satake S/D Yanagiba pro leváky na sašimi 21 cm
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a
můžete mít 3.10. - 4.10.
Kuchyňský nůž Satake S/D Deba pro leváky 18 cm
Tradiční japonský nůž se silnou, zužující se čepelí, který se používá k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby se nepoškodilo jejich jemné maso. V Japonsku se často používá i k ořezávání drůbežího masa, není to však klasický sekáček a nemělo b
můžete mít 3.10. - 4.10.