10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchyňské nože

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]

Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]
Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 270mm [16220] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 300mm sushi, nůž na sashimi Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 300mm sushi, nůž na sashimi
Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 300mm sushi, nůž na sashimi

Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro BWH Carving 200mm japonský nůž Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 300mm sushi, nůž na sashimi
Masahiro Masahiro BWH Carving 200mm japonský nůž

Masahiro BWH Carving 200 mm [14061] Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer, určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má podobnou vel

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062 Masahiro Masahiro Bessen Yanagiba 300mm sushi, nůž na sashimi
Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 9.12. - 11.12.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 9.12. - 11.12.

Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tako

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 210 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 210 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční

můžete mít 5.12. - 6.12.

Masahiro Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055] Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]

Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055] Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele. Charakteristický obrácený profil tanto dává čepeli obratnou a jemnou špičku a jedinečnou a poutavou estetiku. Tent

můžete mít 5.12. - 6.12.