Satake Cutlery Satake Masamune nůž deba 16 cm 807845
Popis
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít. Chcete-li kost proříznout, jednoduše zatlačte na zadní část nože a proveďte rychlý a přesný řez. Ostrá špička a krátká čepel usnadňují ovládání pohybů, což je zvláště důležité, když potřebujete nůž dostat do těsných míst.<br \><br \>Čep – molybden-vanadová ocel Rukojeť – březové dřevoTvrdost – 56–58 HRCD Celková délka – 29,0 cmDélka čepele – 16,0 cmŠířka čepele – 5,1 cmTloušťka čepele – 2,6 mmZpůsob ostření – jednostranné pravotočivá Hmotnost – cca 119 g<br \><br \>