Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 2.10. - 3.10.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je naprosto nezpracovaná, v přírodním stavu a obsahuje životně důležité minerály a stopové prvky.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Zahradní řeřicha má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou se používají jako přísada do salátů, majonéz, k sýrům a vajíčkám nebo k dozdobení chleba s máslem.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Bio kandovaná pomerančová kůra RAPUNZEL 100 g
Momentálně nedostupné
Hřebíček mletý BIO je vyroben z hřebíčkovníku, tropické rostliny pocházející z Indonésie. Má výraznou a nezaměnitelnou chuť a vůni. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Nejčastěji se používá v kuchyni na dochucení rozmanitých jídel.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Už Indiáni obdivovali nové koření a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm snoubí všechny chutě hřebíčku, skořice a muškátového oříšku i květu.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Badyán se svými osmicípými, hvězdicovitými plody je bezesporu nejhezčím kořením na trhu. Svým sladkým aroma se podobá fenyklu, je však o trochu ostřejší. Hodí se do sladkého pečiva a do kompotu.
můžete mít 2.10. - 3.10.