Gergelyová Anikó: Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce
Gergelyová Anikó: Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce
Popis
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte rozlehlou pustu, známou jako „spižírna Maďarska“, kouzelné kraje Transdanubie, kosmopolitní velkoměsto Budapešť i severní Maďarsko s písčitými rovinami, horami i romantickými lesy. Fascinující popisy líčí tradice maďarského vinařství i „ohnivou“ historii papriky… Působivé fotogra?e vás zvou na maďarskou svatbu, oslavy Velikonoc nebo Vánoc a lákají vyzkoušet si slavnostní i každodenní recepty.
- počet stran: 320
- produkt: Knihy – flexo
- datum vydání: 5.12.2017
- šířka: 226mm
- výška: 27mm
- hmotnost: 1096g
- ISBN: 978–80–7529–477–7