Kaminer Teploměr pro gril a uzení, nerezová ocel, rozsah teplot 0-250°C, rozměry 5x7.5 cm
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tento teploměr pro gril a uzení je vyroben z nerezové oceli, což zaručuje jeho dlouhou životnost. S rozsahem teplot od 0 do 250°C a rozměry 5×7,5 cm je ideální pro přesné sledování teploty při grilování nebo uzení. Je to skvělý doplněk pro každou dílnu, stavbu nebo zahradu.
Celý popis
169 Kč
Zboží od:
Váš krásný domov
169 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
11.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
11.12.2024 -
13.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
TEPLOMĚR PRO GRIL A UZENÍ
- ROBUSTNÍ – je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je extrémně pevná a odolná vůči vysokým teplotám . Pro přímé i nepřímé měření teploty se vám bude hodit teploměr do udírny / grilu. Vyrobeno z vysoce kvalitní, žáruvzdorné nerezové oceli.
- VELKÝ ROZSAH TEPLOTY - teploměr pracuje v rozsahu teplot od 0 °C do + 250 °C, což umožňuje dokonalou kontrolu jak při uzení, tak při grilování. Tolerance chyb je cca. +/- 1°C, což zaručuje plnou kontrolu nad teplotou uvnitř grilu/udírny.
- ANALOG - vynikající analogový teploměr. Sada obsahuje krytku pro schování sondy, kterou lze použít i pro její podepření – má praktický „klip“ jako v propisce.
- VELKÝ ŠTÍT - teploměr má velký číselník, díky kterému je čitelný údaj o teplotě. Zobrazuje symboly a značku červeně, maximální teplotu, které by jídlo mělo dosáhnout. Zobrazenou teplotu odečtete bez problémů, i když se ze spotřebiče hodně kouří.
- SPECIFIKACE - teplotní rozsah: od 0 °C do + 250 °C, tolerance chyb: do cca +/- 1 °C, rozměry (výška / šířka): 5 / 7,5 cm, hmotnost v balení: 40 g.
SPECIFIKACE
- teplotní rozsah: od 0 °C do + 250 °C
- tolerance chyb: do cca +/- 1 °C
- rozměry (výška / šířka): 5 / 7,5 cm
- hmotnost v balení: 40 g
Každý, kdo alespoň jednou griloval nebo udil, moc dobře ví, že velmi důležitým bodem při této činnosti je kontrola teploty. Příliš nízká teplota způsobí, že produkty budou syrové – příliš vysoká teplota může způsobit připálení jídla. Měření teploty „od oka“ je poměrně obtížné, takže kdo chce mít proces uzení nebo grilování plně pod kontrolou, měl by mít speciální grilovací/udírenský teploměr .