Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Zdravá výživa
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
100% čistá fruktóza ( ovocný cukr ). Vhodná při přípravě široké palety sladkých pokrmů, nápojů, na pečení a vaření. Přirozeně se vyskytuje v ovoci, medu a některé zelenině.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Kandovaný cukr Kandys – velké krystaly je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svou velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Ideální pro slazení kávy, čaje, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče, svařeného vína …
můžete mít 1.10. - 2.10.
Třtinový cukr vyrobený pouze z vyzrálé cukrové třtiny. Cukr není při výrobě chemicky rafinován. Je čištěn pouze sedimentací a filtrací a zachovává si tak velké množství zdraví prospěšných živin a minerálních látek. Vhodný při přípravě široké palety sladkých pokrmů, nápojů, na pečení a vaření.
můžete mít 2.10. - 3.10.
Kandovaný cukr Kandys je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svoji velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Je ideálním pomocníkem pro slazení všech druhů kávy, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče nebo třeba svařeného vína.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Jaggery goor
můžete mít 2.10.
Kandysový cukr je vyroben z čistého cukerného roztoku pomalou krystalizací a sdílí všechny vlastnosti klasického cukru. Hnědý Kandys se narozdíl od bílého vyrábí z karamelizovaného cukru a jeho chuť připomíná karamelky.
můžete mít 1.10. - 2.10.
BIO třtinový cukr vyrobený z cukrové třtiny vypěstované dle zásad ekologického zemědělství. Cukr není při výrobě chemicky rafinován. Je čištěn pouze sedimentací a filtrací a zachovává si tak velké množství zdraví prospěšných živin a minerálních látek.
můžete mít 4.10. - 8.10.
Kandysový cukr je vyroben z čistého cukerného roztoku pomalou krystalizací a sdílí všechny vlastnosti klasického cukru. Hnědý Kandys se narozdíl od bílého vyrábí z karamelizovaného cukru a jeho chuť připomíná karamelky.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kokosový cukr vyniká nejen svou přirozeně sladkou chutí s nádechem karamelu, ale také čistotou a přírodností, protože neprochází rafinací ani bělením. Klasickému bílému cukru tak můžete dát konečně sbohem.
můžete mít 1.10. - 2.10.