10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5843826

Kelmy Potahovací hmota 1 Kg - hnědá

Kelmy Potahovací hmota 1 Kg - hnědá

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Hladká potahovací hmota na dortové korpusy, rolády a podobné druhy pečiva. Celý popis
228 Kč
Zboží od: Vše na vaření
228 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

5.12.2024 na výdejním místě
5.12.2024 - 6.12.2024 na vaší adrese

Popis

Velmi dobře roztíratelná potahovací hmota s perfektní strukturou, vhodná na povrchovou úpravu dortových korpusů, rolád a podobných druhů pečiva. Povrch je po nanesení a zaschnutí dokonale hladký. Před použitím je potřeba hmotu v pokojové teplotě důkladně propracovat tak, aby byla hladká a vláčná. Nejlépe se rozvaluje vložená mezi potravinářské fólie, na podsypání se používá speciální posypový cukr nebo bramborový škrob.
Balení 1 kg, barva hnědá


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí „ztvrdle“.

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy – je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex – je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 – 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!

 

Složení:
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E471, příchuť), stabilizátory ( E422 a E415 ), sójový lecitin, E551 protispékavá látka, kyselina vinná E334, konzervant E202, příchuť a barvivo