10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 27725154

Dellinger Nůž plátkovací, Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Nůž plátkovací, Dellinger Carbon Fragment

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon FragmentŠtíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem snadná, rychlá a mimořádně přesná. Celý popis
2 799 Kč
Zboží od: Highlife.cz
2 799 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

23.5.2024 na výdejním místě
23.5.2024 - 24.5.2024 na vaší adrese

Popis

Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon Fragment

Štíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem snadná, rychlá a mimořádně přesná. S japonským plátkovacím nožem vždy vykouzlíte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky.

Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 – 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.

Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.

Parametry nože:
  • Délka ostří: 170 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm
  • Celková délka: 285 mm
  • Hmotnost: 148 g
Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.