10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 29629559

Dellinger Nůž na pečivo 195 mm, Dellinger Samurai

Dellinger Nůž na pečivo 195 mm, Dellinger Samurai

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Japonský nůž na pečivo 195 mm, Dellinger SamuraiNůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Celý popis
2 799 Kč
Zboží od: Highlife.cz
2 799 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

23.5.2024 na výdejním místě
23.5.2024 - 24.5.2024 na vaší adrese

Popis

Japonský nůž na pečivo 195 mm, Dellinger Samurai

Nůž s vroubkovaným ostřím nejlépe krájí potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Nůž na pečivo je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdých rohlíků nebo vláčné bábovky, ale stejně snadno rozřízne i velký meloun nebo ananas.

Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli.

Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání.

Parametry nože:
  • Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC
  • Délka čepele: 195 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm
  • Celková délka: 325 mm
  • Hmotnost: 240 g
  • Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě
Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.

 

Rozbouřené moře na čepeli …Damascénský vzor


… a ta rukojeťRukojeť z G-10

Řada Dellinger Samurai: Modelová řada