Do Internet Mall nastoupil špičkový manažer

Praha, 12. března 2009

Do společnosti Netretail Holding, B. V., vlastníka internetového obchodu MALL.cz, nastoupil na pozici COO Oldřich Petránek.

Oldřich Petránek přichází do společnosti po 7 letech práce na vysokých manažerských postech v diskontním prodeji. Poslední 4 roky působil ve společnosti PLUS Discount, s.r.o. na pozici vedoucího oddělení prodeje pro 160 prodejen Plus Discountu a Penny Marketu. Předtím působil ve stejné společnosti také jako vedoucí logistiky.

„Jsme rádi, že jsme u nás mohli přivítat člověka z velkého retailu a navíc z oblasti FMCG, která je v oblasti efektivity nejdále. Diskontní prodej je internetovému obchodu svým důrazem na náklady a pružnou logistiku velmi blízký. Spolu s našimi dalšími investicemi v oblasti logistiky nám Oldřich pomůže posunout internetový obchod v ČR na zcela novou úroveň“, komentuje novou posilu Ondřej Fryc, generální ředitel společnosti Netretail Holding, B. V.

Oldřich Petránek je ženatý a volný čas tráví nejčastěji sportem nebo turistikou na horách.

Fotografie v tiskové kvalitě: Oldřich Petránek (ZIP, 2.3 MB)