10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 491077

Tefal SD 500030 MIJOT COOK

Tefal SD 500030 MIJOT COOK

V hrnci MIJOT' COOK není potřeba nic míchat, podlévat a hlídat. Hrnec zajistí velmi pomalé dušení potravin bez dozoru. Navíc udržuje teplotu po ukončení dušení bez vysychání a připalování. Vložte všechny přísady do hrnce, zmáčkněte „start“ a nechte pomalu dusit. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 999 Kč
Zboží od: MALL
3 999 Kč

Popis

  • pomalé vaření při nízké teplotě pro jídlo, které se rozplyne na jazyku
  • velmi pomalé dušení bez dozoru – není potřeba míchat, podlévat a hlídat
  • rovnoměrný rozvod tepla po celém obvodu nádoby bez připálení
  • unikátní chuť a vůně běžných i netradičních jídel
  • kuchařka s 25 recepty

Více o MIJOT' COOK:

Vlastnosti:

  • doba dušení 2 až 20 hodin dle receptu a zvoleného pracovního režimu
  • automatická kontrola teploty při dušení
  • funkce „boost“ pro udržení teploty i při otevření víka (kontroluje stálou teplotu a má zabudovaný akcelerátor teploty při otevření víka)
  • udržení teploty po ukončení dušení bez vysychání a připalování
  • průhledné skleněné, odklápěcí a odnímatelné víko (vhodné i do myčky)
  • odnímatelná vnitřní keramická mísa, vhodná do myčky
  • kondenzační sběrná nádoba na zadní straně

Jak funguje MIJOT' COOK:

Pomalé vaření při nízké teplotě pro andělsky křehké maso, které se rozplyne na jazyku. Automatická kontrola stálé a stejné teploty na dně i při povrchu. Proto není třeba jídlo ani promíchávat, ani hlídat. Jídlo se vždy podaří! Díky neustálé kontrole teploty dokonce i při otevření víka: kompenzace teplotních ztrát díky zabudovanému akcelerátoru teploty. Keramická vyjímatelná vnitřní nádoba s velkým obsahem (5,7 l) pro servírování na stole, vhodná do myčky nádobí. Kloubové oddělitelné víko, vhodné do myčky nádobí. Kondenzační sběrná nádoba na zadní straně. Funkce automatického udržování teploty po skončení vaření bez připálení nebo vysušení. LCD displej se dvěma režimy: Silný („high“) 120 °C a Slabý („low“) 90 °C.

Technické parametry:

  • objem 5,7 l
  • LCD displej pro nastavení času přípravy
  • 2 pracovní režimy – HIGH (cca 120°C) a LOW (cca 90°C), nebo-li rychlá a pomalá příprava jídla (4 hodiny v režimu high, 8 hodin v low)
  • broušený nerez
  • rozměry výrobku: 423 × 383 × 270
  • hmotnost: 6,93 kg
  • příkon 350 W

Co je pomalé vaření:

  • vaření při nízké teplotě (pomalé vaření) je prastará metoda vaření a my ji známe jako „dušení“
  • tato technika kdysi sestávala z rychlého osmahnutí ingrediencí při vysoké teplotě před tím, než byly pomalu připravovány v peci při teplotě nižší než 100 ° C
  • pomalé vaření při nízké teplotě totiž znamená vyhnout se nebezpečí odpaření nebo převaření – pokrm si udrží všechnu vlhkost, textury jsou zachovány a vůně zvýrazněny
  • pomalé vaření také zabraňuje tomu, aby kolagen, který váže dohromady svalová vlákna, během vaření ztuhnul
  • kolagen se při pomalém vaření rozpouští pomaleji, a tím je zajištěna bezkonkurenční vlhkost a měkkost masa

Výhody dušené kuchyně = chuť:

  • dušení díky vaření při nízké teplotě omezuje riziko přepálení, dodává masu vláčnost a umocňuje vůně
  • pomalé vaření je známo a uznáváno pro nepřekonatelnou koncentraci chutí. vytváří opravdovou alchymii chutí a vůní
  • maso si díky vaření při nízké teplotě pod pokličkou zachovává výjimečnou křehkost
  • dušená kuchyně vyhovuje i zelenině, která obsahuje mnoho vody a vaří se tak ve vlastní šťávě…

Dále doporučujeme:

Video

Tefal SD 500030 MIJOT' COOK